Libnet.ro
UNICEF

12:30

MUZICA POPULARA, in LACRIMI! Ionut Dolanescu este cel care a CONFIRMAT VESTEA despre MARIA CIOBANU!

B1 B1,
MUZICA POPULARA, in LACRIMI! Ionut Dolanescu este cel care a CONFIRMAT VESTEA despre MARIA CIOBANU!

Maria Ciobanu si-a pus viata in pericol, neascultand de sfatul medicilor. Ciocarlia muzicii populare romanesti, in varsta de 81 de ani, s-a urcat in avion si a venit din SUA la Bucuresti,. continuă pe B1

La 70 de ani, arata ca la 20, iar secretul ei este cel putin socant

Nora Williams a implinit de curand 70 de ani, dar este imposibil sa-i ghicesti varsta daca ai intalni-o pe strada. Ea se lauda ca are corpul de la 20 de ani, iar trucurile din spate nu au implicat operatii estetice. in cazul in care ti-ai dorit vreodata sa arati bine la batranete si sa te .

Cine este politistul care l-a facut pe Dinca sa marturiseasca crimele din Caracal. Detaliul nebanuit pe care il au in comun cei doi barbati

La inceputul lunii august, legat de cazul Caracal se vorbea despre un politist, Marius Preda, care l-a determinat pe Dinca sa marturiseasca ororile pe care le-a facut. Suspiciunile au curs, confuzia si-a facut loc. Preda a negat, insa informatia tot a ramas. Detaliul nebanuit pe care il au in comun cei doi barbati. Cine este .

Adio, Gheorghe Turda! Din pacate, este ADEVARAT: Despartire dureroasa in muzica populara

Nicoleta Voicu si Gheorghe Turda au trait o frumoasa poveste de dragoste pentru cateva luni, iar in urma discutiilor pe care cei doi le-au avut, s-au despartit.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2342 seconds )