Libnet.ro
UNICEF

19:00

Razvan Ciobanu A FILMAT TOT! Designerul avea o camera de luat vederi ASCUNSA in lustra: Cine apare in imaginile INTERZISE MINORILOR

B1 B1,
Razvan Ciobanu A FILMAT TOT! Designerul avea o camera de luat vederi ASCUNSA in lustra: Cine apare in imaginile INTERZISE MINORILOR

Detalii incendiare despre Razvan Ciobanu au iesit la iveala dupa moartea regretatului creator de moda. continuă pe B1

Sarmanul Razvan Ciobanu! Doamne, CE DRAMA traia designerul! ABIA S-A AFLAT TOTUL!

Detalii teribile din trecutul lui Razvan Ciobanu incep sa iasa la iveala. Menajera regretatului designer a dezvaluit ca acesta avea probleme cu banii.

S-A AFLAT! Planul secret al lui Razvan Ciobanu pentru a scapa de anturaj si de dependenta de cocaina: Designerul urma sa participe la unul din cele mai urmarite show-uri tv

Noi detalii incredibile despre Razvan Ciobanu ies la iveala dupa moartea fulgeratoare a acestuia. Se pare ca designerul constientizase ca nu poate scapa de dependenta de droguri decat daca se detaseaza.

Iulia Albu si Catalin Botezatu, schimb acid de replici: M-a durut ce a spus dupa inmormantarea lui Razvan Ciobanu. Nu inteleg atacurile fara noima

Dupa inmormantarea creatorului de moda Razvan Ciobanu, fashion-editorul Iulia Albu a facut o serie de afirmatii dure la adresa anumitor persoane, care l-au provocat pe designerul Catalin Botezatu sa reactioneze. Ulterior, s-a ajuns la mai multe comentarii acide intre cei doi.

Razvan Ciobanu urma sa plece la Asia Express, pentru a sta departe de droguri. A acceptat pe loc oferta de la Antena 1

Apropiatii lui Razvan Ciobanu spun ca acesta se hotarase sa plece la emisiunea Asia Express, cu putin timp inainte sa se intample tragedia. Tocmai acceptase oferta celor de la Antena 1 si a crezut ca va fi oportunitatea perfecta ca sa scape de dependenta de droguri. Deja nu mai este niciun secret ca Razvan Ciobanu [] .

Fostul iubit al lui Razvan Ciobanu, probleme grave dupa moartea designerului! A cerut sfatul specialistilor

Moartea lui Razvan Ciobanu l-a tulburat pe fostul iubit al designerului. Acesta ii viziteaza zilnic mormantul si s-a vazut nevoit sa ceara ajutorul unui psiholog pentru a putea trece peste cele intamplate. Barbatul cu care Razvan Ciobanu a avut o relatie vreme de cativa ani spune ca e in stare de soc dupa disparitia iubitului [] .

Coincidenta? Cioaca si Razvan Ciobanu accidente similare. Maria Vasi: Traiectoria a fost aceeasi

Circumstantele in care a avut loc accidentul lui Razvan Ciobanu sunt departe de a fi lamurite. Avocatul designerului cere audierea celor din anturajul lui. Sunt oameni dubiosi in preajma carora Ciobanu nu se.

Ipoteza soc in cazul mortii lui Razvan Ciobanu. Dezvaluirile avocatei si prietenei designerului, Laura Vicol

Ipoteza soc in dosarul mortii lui Ravan Ciobanu. Ipoteza unei crime nu a fost exlusa din cazul de moarte suspecta deschis de politie. Laura Vicol sustine ca Razvan Ciobanu nu s-ar mai fi dorgat de foarte.

Razvan Ciobanu SE RASUCESTE in mormant! Parintii designerului AU TURBAT dupa dezvaluirile menajerei: Dumnezeu sa-i ierte pe cei care iti TERFELESC numele!

Parintii lui Razvan Ciobanu au sarit in apararea memoriei designerului, dupa declaratiile menajerei.

Misterul mortii lui Razvan Ciobanu se adanceste! Mesajele DE DINCOLO ies la suprafata! Este de-a dreptul CUTREMURATOR!

Drama mortii lui Razvan Ciobanu i-a afectat pe multi dintre cunoscutii sai. Una dintre aceste persoane este Mara Banica, ce l-a visatpe regretatul designerla doar cateva zile de cand acesta a.

Mara Banica: L-am visat pe Razvan Ciobanu. Era imbracat in alb, statea langa mine si ...

Razvan Ciobanu s-a stins in a doua zi de Paste, in urma unui cumplit accident rutier. Mara Banica, buna prietena cu regretatul creator de moda, a facut o dezvaluire cutremuratoare. Eu l-am.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )