Libnet.ro
UNICEF

01:05

Razvan Ciobanu SE RASUCESTE in mormant! Parintii designerului AU TURBAT dupa dezvaluirile menajerei: Dumnezeu sa-i ierte pe cei care iti TERFELESC numele!

B1 B1,
Razvan Ciobanu SE RASUCESTE in mormant! Parintii designerului AU TURBAT dupa dezvaluirile menajerei: Dumnezeu sa-i ierte pe cei care iti TERFELESC numele!

Parintii lui Razvan Ciobanu au sarit in apararea memoriei designerului, dupa declaratiile menajerei. continuă pe B1

Razvan Ciobanu se rasuceste in GROAPA! Aparitie SOC la mormantul lui: Cei care au trecut pe acolo si-au facut CRUCE! (FOTO)

Dupa inmormantarea lui Razvan Ciobanu, locul de veci al creatorului de moda a fost vizitat de cativa apropiati care s-au recules minute bune acolo, dar si de un musafir neasteptat.

Ipoteza soc in cazul mortii lui Razvan Ciobanu. Dezvaluirile avocatei si prietenei designerului, Laura Vicol

Ipoteza soc in dosarul mortii lui Ravan Ciobanu. Ipoteza unei crime nu a fost exlusa din cazul de moarte suspecta deschis de politie. Laura Vicol sustine ca Razvan Ciobanu nu s-ar mai fi dorgat de foarte.

Rasturnare de situatie in cazul mortii lui Razvan Ciobanu. Dezvaluirile facute de menajera. Adevarul naucitor despre creatorul de moda

Menajera creatorului de moda Razvan Ciobanu rupe tacerea la cateva zile dupa moartea acestuia. Am inceput sa lucram cu el anul trecut. Mergeam si faceam curatenie la el in apartament, dar si la.

Fostul iubit al lui Razvan Ciobanu, probleme grave dupa moartea designerului! A cerut sfatul specialistilor

Moartea lui Razvan Ciobanu l-a tulburat pe fostul iubit al designerului. Acesta ii viziteaza zilnic mormantul si s-a vazut nevoit sa ceara ajutorul unui psiholog pentru a putea trece peste cele intamplate. Barbatul cu care Razvan Ciobanu a avut o relatie vreme de cativa ani spune ca e in stare de soc dupa disparitia iubitului [] .

Detalii TERIFIANTE: Incredibil cu ce A MURIT iN MANA Razvan Ciobanu! Nimeni nu isi poate explica asa ceva...

Detalii incredibile ies la iveala dupa moartea designerului Razvan Ciobanu. Un prieten al creatorului de moda care nu a dorit sa isi decline identitatea a dezvaluit o informatie extrem de.

Razvan Ciobanu era bagat in DATORII pana la gat! Avocata designerului a detonat BOMBA: Problema era ca intrase in niste anturaje... (FOTO)

Avocata Laura Vicol, care a fost buna prietena cu Razvan Ciobanu, a vorbit despre datoriile creatorului de moda.

Razvan Ciobanu se drogase cu cocaina. Ce au dezvaluit testele rapide efectuate la necropsia designerului

Una dintre etapele anchetei in cazul mortii lui Razvan Ciobanu a fost testarea antidrog post-mortem pentru a se afla daca designerul consumase substante interzise. Aparatul performant folosit in cazul.

Iulia Albu, mesaj catre Catalin Botezatu, dupa inmormantarea lui Razvan Ciobanu

Iulia Albu, buna prietena cu Razvan Ciobanu, n-a pierdut ocazia de a-i ataca pe unii dintre cei prezenti la inmormantarea creatorului de moda. Printre cei atinsi de Iulia Albu a fost si Catalin Botezatu. Razvan Ciobanu a fost condus pe ultimul drum pe 2 mai, de multe vedete, mai ales din lumea showbizului si a [] .

PARUIALA TOTALA in lumea mondena, dupa moartea lui Razvan Ciobanu: Botezatu sterge pe jos cu Iulia Albu, dupa ce aceasta l-a atacat dur chiar in biserica

E scandal in lumea mondena dupa moartea lui Razvan Ciobanu. Catalin Botezatu a tinut sa ii raspunda Iuliei Albu, dupa ce vedeta a tinut un mic discurs la inmormantarea lui Razvan Ciobanu in care,.

Ce droguri a consumat Razvan Ciobanu inainte sa se urce la volan. Dezvaluiri de la testele rapide

Imediat dupa moartea lui Razvan Ciobanu, politistii rutieri au folosit un aparat performant pentru a depista daca designerul a consumat droguri inainte sa se urce la volan. Rezultatul testului a confirmat ca designerul luase cocaina, dar acest lucru trebuie sa fie confirmat de analizele de laborator. Printre primele informatii aparute dupa moartea lui Razvan Ciobanu [] .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )