Libnet.ro
UNICEF

12:15

S-A AFLAT! Planul secret al lui Razvan Ciobanu pentru a scapa de anturaj si de dependenta de cocaina: Designerul urma sa participe la unul din cele mai urmarite show-uri tv

B1 B1,
S-A AFLAT! Planul secret al lui Razvan Ciobanu pentru a scapa de anturaj si de dependenta de cocaina: Designerul urma sa participe la unul din cele mai urmarite show-uri tv

Noi detalii incredibile despre Razvan Ciobanu ies la iveala dupa moartea fulgeratoare a acestuia. Se pare ca designerul constientizase ca nu poate scapa de dependenta de droguri decat daca se detaseaza. continuă pe B1

Legistii CONFIRMA: Razvan Ciobanu se DROGASE cu COCAINA inainte de a se face praf cu masina (FOTO)

Medicii legisti confirma ca Razvan Ciobanu consumase cocaina inainte sa se urce la volan. E MARELE SECRET AL LUI TEO TRANDAFIR! INCREDIBIL CINE E DE FAPT PRIMUL EI SOT! A FOST TINUT LA SECRET Una dintre.

Fostul iubit al lui Razvan Ciobanu, probleme grave dupa moartea designerului! A cerut sfatul specialistilor

Moartea lui Razvan Ciobanu l-a tulburat pe fostul iubit al designerului. Acesta ii viziteaza zilnic mormantul si s-a vazut nevoit sa ceara ajutorul unui psiholog pentru a putea trece peste cele intamplate. Barbatul cu care Razvan Ciobanu a avut o relatie vreme de cativa ani spune ca e in stare de soc dupa disparitia iubitului [] .

Ce droguri a consumat Razvan Ciobanu inainte sa se urce la volan. Dezvaluiri de la testele rapide

Imediat dupa moartea lui Razvan Ciobanu, politistii rutieri au folosit un aparat performant pentru a depista daca designerul a consumat droguri inainte sa se urce la volan. Rezultatul testului a confirmat ca designerul luase cocaina, dar acest lucru trebuie sa fie confirmat de analizele de laborator. Printre primele informatii aparute dupa moartea lui Razvan Ciobanu [] .

Rasturnare de situatie in cazul lui Razvan Ciobanu. Martorul-cheie a declarat cu ochii in lacrimi ca tot ce a zis pana acum este fals

Rasturnare de situatie in cazul lui Razvan Ciobanu. Surse din ancheta au facut declaratii surprinzatoare pentru Xtra Night Show. Singurul martor in cazul lui Razvan Ciobanu, care a declarat in debutul.

Iulia Albu, mesaj catre Catalin Botezatu, dupa inmormantarea lui Razvan Ciobanu

Iulia Albu, buna prietena cu Razvan Ciobanu, n-a pierdut ocazia de a-i ataca pe unii dintre cei prezenti la inmormantarea creatorului de moda. Printre cei atinsi de Iulia Albu a fost si Catalin Botezatu. Razvan Ciobanu a fost condus pe ultimul drum pe 2 mai, de multe vedete, mai ales din lumea showbizului si a [] .

PARUIALA TOTALA in lumea mondena, dupa moartea lui Razvan Ciobanu: Botezatu sterge pe jos cu Iulia Albu, dupa ce aceasta l-a atacat dur chiar in biserica

E scandal in lumea mondena dupa moartea lui Razvan Ciobanu. Catalin Botezatu a tinut sa ii raspunda Iuliei Albu, dupa ce vedeta a tinut un mic discurs la inmormantarea lui Razvan Ciobanu in care,.

Razvan Ciobanu se drogase cu cocaina. Ce au dezvaluit testele rapide efectuate la necropsia designerului

Una dintre etapele anchetei in cazul mortii lui Razvan Ciobanu a fost testarea antidrog post-mortem pentru a se afla daca designerul consumase substante interzise. Aparatul performant folosit in cazul.

Razvan Ciobanu si-a prevestit moartea? Detaliul care a scapat tuturor pana acum!

Felul in care Razvan Ciobanu a murit a socat intreaga tara! Razvan Ciobanu a fost gasit de catre salvatori ghemuit intre cateva crengi de copac. Ei bine, in anul 2018, designerul a primit echipa Xtra.

Tatal lui Razvan Ciobanu a multumit preotului pentru predica

Am stat de vorba cu preotul Serban Ion, cel care a predicat la inhumarea lui Razvan Ciobanu. in lipsa unei inregistrari, am vrut sa aflu ce a fost grotesc in predica parintelui, asa cum s-a afirmat in anumite publicatii.

Ipoteza soc in cazul mortii lui Razvan Ciobanu. Dezvaluirile avocatei si prietenei designerului, Laura Vicol

Ipoteza soc in dosarul mortii lui Ravan Ciobanu. Ipoteza unei crime nu a fost exlusa din cazul de moarte suspecta deschis de politie. Laura Vicol sustine ca Razvan Ciobanu nu s-ar mai fi dorgat de foarte.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3166 seconds )