Libnet.ro
UNICEF

12:00

SOC in SHOWBIZ-UL din ROMANIA! Cand au ajuns la el, ERA MORT DEJA! E mai GRAV DECAT S-A CREZUT

B1 B1,
SOC in SHOWBIZ-UL din ROMANIA! Cand au ajuns la el, ERA MORT DEJA! E mai GRAV DECAT S-A CREZUT

Bomba in lumea mondena! Noi informatii arunca in aer showbizul romanesc, dupa moartea lui Razvan Ciobanu. continuă pe B1

VESTE SOC despre un ALT IUBIT ARTIST din Romania! Este vorba despre Vasile Seicaru! NIMIC nu va mai fi la fel!

Soc pe scena muzicala din Romania! Dupa aproape 50 de ani de folk, Vasile Seicaru a luat decizia radicala - trece pe stilul latino! SOC iN MUZICA POPULARA! ADIO, GHEORGHE TURDA! ANUNTUL TRIST A.

Primul urs panda rosu din Romania poate fi vizitat la Gradina Zoologica din Brasov

Primul urs panda din Romania poate fi vizitat la Gradina Zoologica din Brasov. Peggy a ajuns in Romania in aprilie, dar a fost nevoie sa treaca printr-o perioada de carantina. Ursul panda are o.

Fiica sa isi alesese o jucarie din supermarket, cand tatal a facut o descoperire de-a dreptul socanta.Cum este posibil asa ceva? (FOTO)

Fiica sa isi alesese o jucarie din supermarket, cand tatal a facut o descoperire de-a dreptul socanta. Mai precis, ascunsa sub animalul de plus, tatal a dat peste o seringa. S-a intamplat intr-un .

Ela Craciun lanseaza 9 luni fara griji, prima carte despre sarcina a unui blogger din Romania

Ela Craciun lanseaza cartea 9 luni fara griji, prima carte despre sarcina a unui blogger din Romania. Volumul este scris avand la baza experienta vedetei TV de mama a trei copii si este sustinut de informatiile medicilor si ale specialistilor care le vor fi de ajutor, ca baza de informatie, viitorilor parinti.

webPR: S-a lansat primul club sportiv din Romania dedicat biliardului in scaun rulant

Finala Competitiei Nationale de Biliard in Scaun Rulant desfasurata in weekend la Bucuresti a marcat lansarea primului club sportiv dedicat biliardului pentru persoanele cu dizabilitati locomotorii din Romania, ASMIO. Sportul joaca un rol pozitiv in dezvoltarea abilitatilor de comunicare, in cresterea stimei de sine, a increderii in propriile puteri si a sentimentului de apartenenta la un grup. Este motivul ideal pentru a iesi din casa si a socializa, spun reprezentantii clubului.

Liviu Dragnea: Vreau sa limitam accesul strainilor la a cumpara pamant din Romania

Liviu Dragnea a declarat, duminica, ca vrea limitarea accesului strainilor la a cumpara pamant din Romania. in acest sens, presedintele PSD a mentionat ca legea vanzarii terenurilor este in dezbaterea.

VIDEO Piata unica digitala: Apelurile din Romania catre alte tari din UE vor fi mai ieftine, incepand din 15 mai 2019

Tarifele mari percepute pentru apelurile pe care le efectueaza utilizatorii europeni atunci cand suna din tarile lor de origine in alte tari UE apeluri internationale) vor fi limitate incepand cu data de 15 mai, a anuntat luni Comisia Europeana. Dupa eliminarea tarifelor de roaming in 2017, Executivul european introduce acum plafoane tarifare si la apelurile internationale pentru a proteja consumatorii impotriva socurilor unor facturi exorbitante atunci cand efectueaza un apel in Europa. Vezi in articol care vor fi noile tarife internationale maxime in UE.

Reglari de conturi ale procurorilor din Romania, mai rau ca in mafie. Cum au decis sa se razbune mai multi anchetatori pe dusmanii lor

Exista reglari de conturi ce nu par sa se duca doar intre mafioti, ci si in randul procurorilor. Un procuror DNA e acuzat ca a instrumentat dosarul dusmanului sotiei sale, un altul este inregistrat cand se.

Diana mergea cu autobuzul 178 din Bucuresti, cand a auzit un batran vorbind. Cand si-a dat seama ce face, a ramas cu gura casca: in viata mea nu am mai pomenit asa ceva!

O calatoare prin Bucuresti cu autobuzul 178 a avut parte de cateva momente de-a dreptul speciale. Diana circula cu autobuzul, cand a auzit un batran vorbind singur langa ea. De faptul, barbatul descoperise.

Din secretele macabre ale unor localitati blestemate din Romania necunoscuta. Miercuri, 15 mai, exclusiv cu Jurnalul

Romania ascunde mistere greu de patruns in diferite locuri blestemate, care au fost scenele unor tragedii inspaimantatoare. Jurnalul de miercuri, 15 mai, va ofera harta acestor localitati, dar si.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )