Libnet.ro
UNICEF

07:30

Ioana Filimon RUPE TACEREA! A spus TOT ADEVARUL despre SECHESTRAREA din Turcia: Am fost BATUTA si FORTATA de iubitul meu... (FOTO)

B1 B1,
Ioana Filimon RUPE TACEREA! A spus TOT ADEVARUL despre SECHESTRAREA din Turcia: Am fost BATUTA si FORTATA de iubitul meu... (FOTO)

Vestea conform careia Ioana Filimon a fost sechestrata de iubitul ei in Turcia a pus pe jar intreg showbizul autohton. continuă pe B1

Ce s-a intamplat cu Ioana Filimon, dupa ce s-a scris ca a fost sechestrata si batuta, in Turcia. Ce i-a facut, de fapt, iubitul

Situatia Ioanei Filimon a luat o alta intorsatura! in timp ce se scria ca frumoasa bruneta este sechestrata si batuta de iubitul milionar, lucrurile stateau, de fapt, altfel? Ce i-a facut partenerul de viata, dupa ce s-a aflat povestea incrucisata dintre ei? Ioana Filimon, intre ciocan si nicovala Fosta Miss Romania a trecut recent prin .

Miss Romania a ajuns PE PERFUZII, dupa ce a fost SECHESTRATA! IMAGINI GREU DE PRIVIT cu Ioana Filimon, in timpul COSMARULUI din Turcia (FOTO)

Dupa ce in presa au aparut informatii potrivit carora Ioana Filimon ar fi fost tinuta sechestrata timp de o luna peste hotare de iubitul turc, fosta concurenta de la Ferma a publicat un filmulet.

RASTURNARE DE SITUATIE: Si SECHESTRATA, si CERUTA DE NEVASTA! Ce s-a intamplat in Turcia cu Ioana Filimon iNTRECE ORICE IMAGINATIE (FOTO)

Rasturnare de situatie in ceea ce o priveste pe fosta Miss Romania, Ioana Filimon.

Adevarul despre aventura Exatlon! Iulian Pitea si Ana Laura Gonzalez au spus daca au avut sau nu o relatie

Sarutul dintre Iulian Pitea si Ana Laura Gonzalez de la Exatlon a fost o premiera la Exatlon. Toti colegii ambelor echipe: Romania si Mexic, i-au incurajat pe cei doi tineri sa-si dea frau liber sentimentelor. Iulian a facut primul pas, dar Ana a refuzat mai apoi? Ce s-a intamplat, de fapt, intre ei? Iulian Pitea .

Raportul controlului la INML, in cazul Caracal, a fost facut public. Unchiul Alexandrei: Adevarul despre balbele si nenorocirile facute de un stat ticalos

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, a facut public raportul primit de la Ministerul Sanatatii, in cazul controlului de la Institul National de Medicina Legala Mina Minovici. Adevarul despre balbele si nenorocirile facute de un stat ticalos, scrie acesta pe o retea de socializare. Cazul Caracal. Ce reiese din contrul efectuat la INML La o luna de .

Tudorel Toader rupe tacerea! Motivele pentru care a fost dat afara din Guvern

Fostul ministru al Justitiei, Tudorel Toader, a vorbit despre motivele pentru care a fost data afara din Guvern. Acesta sustine ca a principalul motiv este ca a refuzat sa gireze o serie de ordonante de.

Nimeni nu credea ca e posibil: Adevarul despre Andreea Esca si Andreea Berecleanu a iesit la iveala... (FOTO)

Andreea Esca si Andreea Berecleanu sunt rivale doar pe sticla. Altfel, cele doua sunt bune prietene si se inteleg de minune.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )