Libnet.ro
UNICEF

15:30

Tac, pac, a iesit combinatia! Ispita de la Insula iubirii care a facut tot ce a vrut cu concurenta infidela: Detalii picante din culise!

B1 B1,
Tac, pac, a iesit combinatia! Ispita de la Insula iubirii care a facut tot ce a vrut cu concurenta infidela: Detalii picante din culise!

Ispita George a vorbit la Xtra Night Show despre relatia lui cu Diana, concurentade la Insula Iubirii. continuă pe B1

Nicoleta Dragne, ispita de la Insula Iubirii, mesaj pentru producatorii Antena 1. Decizie radicala de ultim moment

Nicolea Dragnea, ispita ce a pus pe jar timp de trei sezoane toti barbatii, fiind prezenta in show-ul Insula Iubirii, a avut un mesaj pentru producatorii Antena 1. Decizia ii va soca pe fanii emisiunii. Nicoleta Dragne, ispita de la Insula Iubirii, mesaj pentru producatorii Antena 1 Frumoasa ispita de la Insula Iubirii, Nicoleta Dragnea, .

SOC TOTAL la Insula Iubirii: ISPITA ISPITELOR le-a spus ADIO barbatilor! Maria Ilioiu s-a retras DEFINITIV (FOTO)

Vesti proaste pentru fanii show-ului Insula iubirii. Maria Ilioiu a luat o decizie radicala si pare sa nu mai fie cale de intoarcere.

ADEVARUL despre ceea ce se intampla la Insula iubirii: Imaginile spun totul, fanii sunt in stare de SOC

Anuryh, fosta ispita de la Insula Iubirii, a publicat pe retelele sociale o fotografie incendiara. Aflata pe litoral, bruneta s-a pozat fara sutien, informeaza cancan. ro.

Mirela Banias a mai bifat o gafa. Concurenta de la Insula Iubirii pare ca are o viata perfecta, dar traieste in minciuna

Mirela Banias socheaza cu o noua minciuna! Fanii ei sunt surprinsi de scenariul perfect pe care aceasta il arata in online. Bruneta, care a devenit cunoscuta dupa ce a participat la Insula Iubirii, a uimit pe toata lumea dupa ce a adus in prim-plan niste minciuni monumentale despre viata sa. Mirela Banias minte cu nemiluita .

Anunt soc: Cuplul care s-a despartit la Insula iubirii, a luat o decizie bomba! Nu s-a mai intamplat niciodata asa ceva!

Hannelore si Bogdan de la Insula iubirii s-au impacat la jumatate de an dupa ce s-au despartit. Se pare ca cei doi au decis sa-si mai acorde o sansa, iar acum sunt din nou impreuna. Bogdan si Hannelore de.

Premiera absoluta la emisiunea Insula iubirii: Da, si-a schimbat silicoanele si acum s-a vazut chiar tot! (FOTO)

Bianca Pop, una dintre dintre cele mai hot ispite de la Insula Iubirii, a ajuns iar pe masa medicului estetician, noteaza cancan. ro. Cu toate ca operatia a decurs conform planurilor, sexoasa bruneta.

Ultimul gest pe care l-a facut Diana, inainte de a parasi Insula Iubirii. Producatorii de la Antena 1 nu au mai vazut asa ceva

Diana a parasit competitia! Majoritatea colegelor sale ramase la Minitel au afirmat faptul ca era si timpul sa plece din show, avand in vedere ca partenerul ei de cuplu era de mult plecat. Testul pentru fosta iubita a lui Aurel s-a terminat. Ce mesaj pe care l-a oferit la plecare i-a surprins pana si pe .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )