Libnet.ro
UNICEF

22:45

DOLIU LA KANAL D! S-a STINS din VIATA! Andreea Mantea, CONDOLEANTE! Fanii sunt iN LACRIMI (GALERIE FOTO)

B1 B1,
DOLIU LA KANAL D! S-a STINS din VIATA! Andreea Mantea, CONDOLEANTE! Fanii sunt iN LACRIMI (GALERIE FOTO)

Zi neagra in echipa emisiunii Puterea Dragostei de la Kanal D! Andreea Manteasi concurentii show-ului matrimonialii transmit sincere condoleante lui Bogdan Mocanu care a pierdut o persoan. continuă pe B1

Conflict, la Puterea Dragostei de pe Kanal D. Concurenta care a scos-o din sarite pe Andreea Mantea

O concurenta a pus-o in fata faptului implinit pe moderatoarea emisiunii! Una din fetele din casa Puterea Dragostei a incalcat grav regulamentul si a facut ceva ce nimeni nu a mai avut curajul. Ce i-a spus Andreea Mantea si ce pedeapsa au decis producatorii ca merita? Puterea Dragostei: O concurenta a scos-o din sarite pe .

SOC TOTAL la Kanal D! GATA, Andreea Mantea si-a luat LA REVEDERE! A CEDAT presiunii imense! Ce se intampla cu emisiunea

Andreea Mantea nu mai tolereaza scandalurile din casa emisiunii Puterea Dragostei si a luat o decizie radicala! BOMBA iN SHOWBIZ! BIETUL SMILEY! S-A iNTAMPLAT LA VOLAN! AVEA VITEZA MARE GALERIE.

Andreea Mantea a facut anuntul, la Puterea Dragostei. Cine a castigat 1.500 de euro

Andreea Mantea a anuntat cine este castigatorul galei din 29 septembrie. Concurentii rad cu un ochi si plang cu altul, pentru ca langa castigator s-a aflat si cel care va parasi casa iubirii. Cine a plecat de la Puterea Dragostei si care a fost norocosul care a pus mana pe premiul de 1. 500 de euro? .

S-A TERMINAT! Ramas bun, Andreea Mantea! Fanii sunt devastati! Cu regret va anuntam ca...

Andreea Mantea a facut un anunt socant in timpul emisiunii Puterea Dragostei. Ea declarat ca s-a luat decizia ca cei care dau informatii din showul matrimonial sa plece acasa. Anuntuls facut astazi in.

TRAGEDIE! S-a stins din viata la doar 14 ani. Ce s-a intamplat

O adolescenta din Kazahstan, in varsta de 14 ani, s-a stins din viata, dupa ce telefonul sau mobil lasat la incarcat peste noape a explodat pe perna.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )