Libnet.ro
UNICEF

12:00

DOLIU LA KANAL D! S-a STINS din VIATA in mod tragic! Lacrimi pentru Andreea Mantea

B1 B1,
DOLIU LA KANAL D! S-a STINS din VIATA in mod tragic! Lacrimi pentru Andreea Mantea

Zi neagra in echipa emisiunii Puterea Dragostei de la Kanal D! Andreea Manteasi concurentii show-ului matrimonialii transmit sincere condoleante lui Bogdan Mocanu care a pierdut o persoan. continuă pe B1

Doliu in lumea muzicii! Un cunoscut compozitor s-a stins din viata la 41 de ani

Doliu in lumea muzicii!LaShawn Daniels, un cunoscut compozitor, s-a stins din viata la 41 de ani, in urma unui accident rutier. Anuntul a fost facut de partenera sa de viata, April. Muzicianul a.

Moartea suspecta a unui instalator din Botosani. Barbatul s-a stins din viata, dupa doua saptamani de agonie. Medicii au reusit in sfarsit sa afle cauza mortii

Un instalator din Botosaniin varsta de 58 de ani a murit dupa doua saptamani de agonie. Barbatul, de meserie instalator, a inceput sa se simta rau in urma cu aproape doua saptamani,.

Retras din viata politica, Adriean Videanu prospera in afaceri

Retras din viata politica, Adriean Videanu prospera in afaceri. Cotidianul Jurnalul scrie ca familia Videanu dezvolta noi afaceri in domeniul imobiliar. Copiii si sotia fostului demnitar au infiintat doua.

Barbatii celebri din viata Mariei Ciobanu. Ce s-a intamplat cu adevarat intre ea si Ion Dolanescu

Celebra solista de muzica populara nu a dus lipsa de faima de-a lungul vietii, la fel cum nu a dus lipsa nici de iubiri deosebite. Aceasta a avut parte de povesti de dragoste ca-n filme, iar Ion Dolanescu nu a fost singurul barbat celebru pentru care a nascut sentimente puternice. Ce alti domni din lumea .

Pe 13 iulie, Darius a suferit un grav accident rutier. Dupa doua luni de lupta, adolescentul de 18 ani s-a stins din viata

Tanarul oradean Darius Bala, in varsta de 18 ani, elev la Colegiul National Mihai Eminescu, s-a stins din viata, la aproape doua luni dupa ce a suferit un grav accident pe centura Oradiei. Pe 13 iulie,.

Cel mai mare REGRET din viata Oanei Zavoranu. Abia acum s-a aflat: S-a intamplat in 2006, cand...

Oana Zavoranu a vorbit despre sacrificiile facute in urma cu mai multi ani, care acum au devenit adevarate regrete. ADIO, MIOARA ROMAN! DIN PACATE A CEDAT! OANA ROMAN A FACUT ANUNTUL iN LACRIMI La 15 ani.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )