Libnet.ro
UNICEF

13:15

DOLIU LA KANAL D! S-a STINS din VIATA in mod tragic! Lacrimi pentru Andreea Mantea

B1 B1,
DOLIU LA KANAL D! S-a STINS din VIATA in mod tragic! Lacrimi pentru Andreea Mantea

Zi neagra in echipa emisiunii Puterea Dragostei de la Kanal D! Andreea Manteasi concurentii show-ului matrimonialii transmit sincere condoleante lui Bogdan Mocanu care a pierdut o persoan. continuă pe B1

DRAMA FARA MARGINI! O legenda mondiala s-a stins din viata! Din pacate, familia a facut anuntul care a indurerat o lume intrega (GALERIE FOTO)

Robert Norris, vedeta reclamelorMarlboro, s-a stins din viata, la varsta de 90 de ani! BATAIE iN SHOWBIZ! BIANCA DRAGUSANU, JUPUITA DE VIE! VICTOR SLAV A IZBUCNIT iN LACRIMI! IMAGINI DE.

Ashleigh Barty, dupa ce a invins-o cu 6-0, 6-0 pe Caroline Garcia: Cred ca e cel mai bun meci din viata mea

Ashleigh Barty, liderul mondial WTA, nu a lasat niciun ghem in duelul cu Caroline Garcia 6-0, 6-0), in urma caruia Australia a egalat Franta, 1-1, in finala Fed Cup de la Perth, si considera ca a reusit cel mai bun meci din viata ei, relateaza AFP.

Doliu in lumea sportului! Un cunoscut boxer de 27 de ani a murit in timpul unui antrenament

Boxerul australian Dwight Ritchie s-a stins din viata la varsta de 27 de ani, in timpul unui antrenament obisnuit. Sportivul a urcat in ring pentru a se pregati pentru meciul cu Michael Zerafa, insa a.

Femeie, spulberata de doua masini dupa o traversare periculoasa. Ea s-a stins din viata dupa cateva ore, la spital

Accidentul a avut loc miercuri seara, la iesirea din Focsani spre Rm. Sarat. Medicii au facut tot posibilul sa o salveze pe tanara femeie.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )