Libnet.ro
UNICEF

23:00

Tragedia momentului! Adela Popescu, in DOLIU: Te rog sa revii! E VORBA DESPRE....

B1 B1,
Tragedia momentului! Adela Popescu, in DOLIU: Te rog sa revii! E VORBA DESPRE....

Moartea tragica a marelui cantaret Mihai Constantinescu a indoliat showbizul romanesc. Numeroase vedete din diferite generatii au transmis mesaje de condoleante familiei marelui artist. continuă pe B1

Adela Popescu, prima reactie dupa ce s-a stins din viata Mihai Constantinescu. Imagine nemaivazuta de fani cu vedeta PRO TV si mentorul ei

Vestea socanta ca Mihai Constantinescu nu mai este printre noi a lasat in lacrimi o tara intreaga. Poate putini au stiut, dar artistul i-a fost mentor Adelei Popescu. Iata legatura dintre ei si ultimul mesaj de adio al prezentatoarei de televiziune catre regratatul solist. Adela Popescu, reactie dupa decesul lui Mihai Constantinescu Adela Popescu este .

Anuntul facut de Cove, despre Vorbeste Lumea si Adela Popescu. Ce se intampla cu emisiunea de la PRO TV

Emisiunea Vorbeste Lumea, difuzata de postul de televiziune Pro TV, a ajuns 1. 000 de editii, iar realizatorul ei, Cove, este tare mandru de aceasta realizare. El a postat pe contul personal de Instagram un mesaj care a adunat mii de aprecieri din partea fanilor care ii urmaresc emisiunea in fiecare zi. Emisiunea Vorbeste Lumea a .

TRAGEDIA MOMENTULUI! Operatiile estetice au ucis-o! Milioane de oameni sunt iN LACRIMI! Va anuntam cu regret ca...

Tragedia care a cutremurat Marea Britanie. O tanara de 36 de ani si-a pierdut viata dupa ce a suferit doua interventii chirurcicale estetice. O augmentare de sani si o liposuctie au fost fatale pentru t.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )