Libnet.ro
UNICEF

19:00

TRAGEDIE in muzica populara! Maria Carneci, CONDOLEANTE! Lacrimi pentru MAREA CANTAREATA

B1 B1,
TRAGEDIE in muzica populara! Maria Carneci, CONDOLEANTE! Lacrimi pentru MAREA CANTAREATA

Celebra cantareata de muzica populara Maria Carneci a vorbit recent cu regret despre despartirea de fostul ei sot, Romulus Petrescu. Potrivit marii artiste despartirea de fostul sot a fost una dureroasa. continuă pe B1

TRAGEDIE in muzica populara! Biata Maria Carneci: A MURIT LUCID, PRIVINDU-NE PE MINE SI NORA MEA

Momente emotionante in muzica populara! Maria Carnecia vorbit despre momentele cumplite prin care trece dupa moartea sotului ei, dar si care a fost ultima dorinta a lui Romulus Petrescu.

Maria Carneci, ANUNT TRIST: A murit .... Cantareata de muzica populara este DARAMATA

Maria Carnesci a trecut prin momente cumplite si pline de durere, in urma cu cateva luni, cand sotul ei s-a stins din viata. Interpreta de muzica populara a stat la capataiul sotului, Romulus Petrescu,.

Maria Carneci nu isi poate reveni dupa pierderea sotului. A recunoscut printre lacrimi ce i-a cerut inainte sa moara

Desi au trecut aproximativ trei luni de cand sotul Mariei Carneci, pe nume Romulus Petrescu, a murit, artista nu a putut trece nici acum prin drama care i-a lovit familia si care a marcat-o atat de profund. Aceasta se gandeste fiecare secunda la cel caruia i-a fost alaturi vreme de 40 de ani. Maria Carneci .

LACRIMI in muzica populara! MARIA CIOBANU va fi iNGROPATA iN TARA! Ionut Dolanescu a dat vestea cumplita

Celebra cantareata de muzica populara a facut de curand un anunt neasteptat care i-a luat prin surprindere pe fani.

Imagini de la iNMORMANTAREA celei mai IUBITE ARTISTE de MUZICA POPULARA din toata Romania. MILIOANE de romani, in lacrimi (GALERIE FOTO)

A fost cea mai indragita si iubita cantareata de muzica populara din Romania. Moartea ei a intristat intreaga tara! HOROSCOPUL RUNELOR PENTRU SAPTAMANA 27 IANUARIE 2 FEBRUARIE.

iNMORMANTAREA celei mai IUBITE ARTISTE de MUZICA POPULARA din intreaga Romanie. MILIOANE de romani, in lacrimi (IMAGINILE DURERII - GALERIE FOTO)

A fost cea mai indragita si iubita cantareata de muzica populara din Romania. Moartea ei a intristat intreaga tara! HOPA! EA E BOMBA-SEXY CARE L-A iNNEBUNIT PE IUBITUL GINEI PISTOL! BLONDINA ARATA.

ştiri din Monden

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )