Libnet.ro
UNICEF

11:45

ADIO, maestre! Dupa Leo Iorga si Mihai Constantinescu, A MURIT un ALT MARE NUME din MUZICA ROMANEASCA

B1 B1,
ADIO, maestre! Dupa Leo Iorga si Mihai Constantinescu, A MURIT un ALT MARE NUME din MUZICA ROMANEASCA

Muzica romaneasca e mai saraca! Folkistul Ghita Danciu 60 de ani), care a pus bazele Grupului Orizont 77, a murit in urma unei boli incurabile, anunta Agerpres. continuă pe B1

Drama in muzica dupa moartea lui Mihai Constantinescu! Vestea despre Mirabela Dauer a socat Romania! Detalii despre disparitia TRAGICA

Detalii socante au iesit la iveala despre moartea celebrului cantaret Mihai Constantinescu. Solistul ar fi intervenit in prietenia dintre cele trei mari cantarete ale muzicii usoare romanesti de dinainte de.

Ce a aparut la mormantul lui Mihai Constantinescu, la nici o luna dupa ce a murit. Mesajul tulburator care i-a facut sa planga pe fani

Mihai Constantinescu s-a stins cu mai putin de o luna de zile in urma, fiind condus pe ultimul drum pe 31 octombrie 2019. La inmormantare au participat foarte multi fani ai acestuia, dar si colegi de breasla, din industria muzicala. Mai mult, artistului i-a fost aproape pana in ultima clipa si cea de-a doua sotie .

Prima aparitie publica a vaduvei lui Mihai Constantinescu. Cine a facut-o sa zambeasca pe Simona Secrier

Prima aparitie publica a vaduvei lui Mihai Constantinescu, Simona Secrier. Cine a facut-o sa zambeasca, pentru putin, din nou? Prima aparitie publica a vaduvei lui Mihai Constantinescu, Simona Secrier Mihai Constantinescu, artistul care a cantat pentru copii, si-a dat ultima suflare pe 29 octombrie, la 73 de ani, dupa 5 luni de chin in care .

CUTREMUR MONDEN! Aparitie stranie la MORMANTUL LUI MIHAI CONSTANTINESCU! Fanii si-au facut CRUCE

Imagini cutremuratoare la mormantul lui Mihai Constantinescu! Fanii care au vizitat locul de veci al marelui artist au avut ocazia sa vada un mesaj cutremurator.

Tulburator! Ce a aparut la mormantul lui Mihai Constantinescu, la o luna de la moartea artistului

Mihai Constantinescu a stat in coma din luna mai a acestui an, la Spitalul de Urgenta Floreasca. El a fost inmormantat pe 31 octombrie, la Cimitirul Ghencea Militar din Bucuresti, cu onoruri militare. Unul.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )