Libnet.ro
UNICEF

13:15

CUTREMUR MONDEN! Aparitie stranie la MORMANTUL LUI MIHAI CONSTANTINESCU! Fanii si-au facut CRUCE

B1 B1,
CUTREMUR MONDEN! Aparitie stranie la MORMANTUL LUI MIHAI CONSTANTINESCU! Fanii si-au facut CRUCE

Imagini cutremuratoare la mormantul lui Mihai Constantinescu! Fanii care au vizitat locul de veci al marelui artist au avut ocazia sa vada un mesaj cutremurator. continuă pe B1

Ce a aparut la mormantul lui Mihai Constantinescu, la nici o luna dupa ce a murit. Mesajul tulburator care i-a facut sa planga pe fani

Mihai Constantinescu s-a stins cu mai putin de o luna de zile in urma, fiind condus pe ultimul drum pe 31 octombrie 2019. La inmormantare au participat foarte multi fani ai acestuia, dar si colegi de breasla, din industria muzicala. Mai mult, artistului i-a fost aproape pana in ultima clipa si cea de-a doua sotie .

Tulburator! Ce a aparut la mormantul lui Mihai Constantinescu, la o luna de la moartea artistului

Mihai Constantinescu a stat in coma din luna mai a acestui an, la Spitalul de Urgenta Floreasca. El a fost inmormantat pe 31 octombrie, la Cimitirul Ghencea Militar din Bucuresti, cu onoruri militare. Unul.

CUTREMUR MONDEN! Vedeta PRO s-a calugarit iN SECRET! Fanilor nu le-au venit sa creada cand au vazut-o la manastire (FOTO)

Cutremur monden! Theodora Videscu, o prezenta activa in televiziunea din Romania, a luat decizia de a se calugari in mare secret. Vedeta a lucrat nu mai putin de 15 ani la Televiziunea Romana, la Pro TV.

CUTREMUR monden! IULIA VANTUR, in pericol! SALMAN KHAN a facut anuntul in lacrimi! DIN PACATE...

Iulia Vantur si-a vazut moartea cu ochii. Aflata zilele acestea in vacanta in Bali, Iulia Vantur a fost trezita din somn in zorii zilei de un cutremur de 5,7 grade pe Scara Richter. Vedeta a povestit pe.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )