Libnet.ro
UNICEF

10:15

CUTREMURATOR: Mirabela Dauer A CEDAT! Tocmai a fost facut anuntul. Fanii sunt in lacrimi

B1 B1,
CUTREMURATOR: Mirabela Dauer A CEDAT! Tocmai a fost facut anuntul. Fanii sunt in lacrimi

Nu se mai termina dramele in muzica romaneasca. Un nou anunt trist inlacrimeaza fanii. Mirabela Dauer nu a fost prezenta la inmormantarea lui Mihai Constantinescu, iar acum, la patru zile dupa ce bunul . continuă pe B1

Gata, a cedat! Donald Trump tocmai a facut anuntul. Nu mai e cale de intoarcere

Presedintele american Donald Trump a luat decizia finala! Cum se considera tratat foarte rau de catre orasul sau natal New York, a anuntat ca se muta la Palm Beach, in Florida, relateaza Agerpres.

BNR tocmai a facut anuntul! VESTI PROASTE pentru romanii datori la banci

Date ingrijoratoare de la Banca Nationala a Romaniei pentru romanii cu credite la banci. Vestile nu sunt deloc bune pentru acestia si au legatura cu evolutia indicelui ROBOR. Indicele ROBOR la 3 luni,.

Mirabela Dauer, RAPUSA DE DURERE! Marea cantareata, dezvaluiri SOCANTE despre MOARTEA lui Mihai Constantinescu: A MURIT CU ZILE! A fost eroare, noi stim unde

Mihai Constantinescu a fost inmormantat, joi, la Cimitirul Ghencea Militar din Capitala, cu onoruri militare, iar familia, prietenii, colegii de breasla, dar si multi fani, i-au fost alaturi pe ultimul.

Antonia a facut anuntul iN LACRIMI! Este vorba despre ALEX VELEA! Va anuntam cu regret ca...

Antonia si Alex Velea au fost nevoiti sa se desparta temporar dupa ce cantaretul a plecat spre aventura Asia Express. Recent, artista a transmis un mesaj sfasietor, iar ochii ii avea in.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2535 seconds )