Libnet.ro
UNICEF

10:15

GATA! CRBL a facut ANUNTUL SOC dupa mai bine de 10 ani de CASNICIE cu Elena! Suntem TOTAL OPUSI

B1 B1,
GATA! CRBL a facut ANUNTUL SOC dupa mai bine de 10 ani de CASNICIE cu Elena! Suntem TOTAL OPUSI

CRBL este casatorit de 11 ani cu frumoasa lui sotie, Elena! impreuna au si o fetita, pe nume Alesia. Sotia lui CRBL este o fosta dansatoare si coregrafa. continuă pe B1

GATA! Cornelia a facut ANUNTUL SOC dupa 27 de ani de CASNICIE cu LUPU REDNIC! Au luat DECIZIA de comun acord

Cornelia si LupuRednic este unul dintre cele mai iubite cupluri din lumea muzicii populare! Cei doiau povestit despre frumoasa lor relatiede casnicie, care tine de 27 de ani, dar si despre motivul.

Medicii au facut anuntul despre starea lui Mario Iorgulescu, in ziua inmormantarii victimei sale. Ce se intampla la Spitalul Elias

Medicii de la Spitalul Elias au facut un nou anunt cu privire la starea de sanatate a lui Mario Iorgulescu. Acesta se afla in continuare internat la Terapie Intensiva, dupa tragicul accident rutier in care a fost implicat duminica si in urma caruia un tanar de 24 de ani si-a pierdut viata. Medicii au anuntat .

Pedepse pe banda rulanta la Puterea Dragostei. Andreea Mantea a facut anuntul care-i vizeaza pe toti concurentii

Regulile de la Puterea Dragostei se inaspresc din cauza neascultarii concurentilor. Andreea Mantea i-a anuntat pe toti cei care participa la show-ul iubirii ca toate initiativele lor care nu au fost in concordanta cu regulamentul casei vor urma sa fie pedepsite mai aspru decat niciodata. Episodul de azi, 9 septembrie, se arata a fi unul .

Ce a facut Mihai Bobonete, dupa ce si-a lasat copilul la scoala. Toti barbatii l-au apreciat pe actorul din Las Fierbinti

Multi nu cunosc omul din spatele lui Bobita, asa cum a inceput sa i se spuna dupa ce a primit rolul cel mare in Las Fierbinti. Aproape toti ii cunosc naturalul din glumele cu care face sute de oameni sa rada, dar nu stiu si pasiunile sale. Acesta i-a surprins pe cei mai multi cu .

Topul celor mai bine platiti sportivi din lume. Pe ce loc e Messi si ce se intampla cu Ronaldo

Lionel Messi este cel mai bine platit sportiv din lume in anul 2019, potrivit datelor oferite de revista americana Forbes in aceasta vara. Starul argentinian castiga 127 de milioane de dolari. Messi este urmat in clasament de Cristiano Ronaldo, care acumuleaza venituri de 109 milioane de dolari. Topul celor mai bine platiti sportivi din lume .

BOMBA ANULUI in showbiz! Se iNSOARA Dani Otil?! Chiar el a facut ANUNTUL! Dar stai sa vezi CINE E ALEASA

Bomba! Se insoara Dani Otil?! Faimosul prezentator de la Antena 1 a declarat ca deja stie ce trupa ii va canta la nunta cand va fi luat de acasa, de la Resita, in postura de mire. Mai exact, vrea sa.

Serie A: Cristiano Ronaldo, cel mai bine platit fotbalist

Cristiano Ronaldo Juventus) este jucatorul cu cel mai mare salariu din Serie A, dupa cum informeaza Gazzetta dello Sport. Portughezul este urmat de coechipierul Matthijs De Ligt 8 milioane de euro) si de Romelu Lukaku 7,5).

Viorica a disparut de acasa de mai bine de o luna si nimeni nu mai stie nimic de ea. Disparitia sa a fost insa semnalata abia acum

O femeie in varsta de 48 ani, din localitatea Secuieni, este cautata de politistii Serviciului de Investigatii Criminale, dupa ce familia a dat-o disparuta. Purtatorul de cuvant al IPJ Neamt, agentul.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )