Libnet.ro
UNICEF

10:30

GATA! Jojo a facut ANUNTUL SOC dupa 7 ani de relatie cu PAUL IPATE! A vrut sa SE AFLE chiar de la ea. Au o FETITA impreuna

B1 B1,
GATA! Jojo a facut ANUNTUL SOC dupa 7 ani de relatie cu PAUL IPATE! A vrut sa SE AFLE chiar de la ea. Au o FETITA impreuna

Jojo si Paul Ipate formeaza un cuplu de sapte ani! impreuna au o fetita. GATA! Romania, in LACRIMI pentru MIHAI CONSTANTINESCU. S-a intamplat dupa 4 luni de COMA. GALERIE FOTO) Jojo si-a obisnuit. continuă pe B1

BOMBA in showbiz! Cornelia a facut ANUNTUL SOC dupa 27 de ani de CASNICIE cu LUPU REDNIC! Au DECIS de comun acord

Cornelia si LupuRednic au vorbit despre relatia lor frumoasa de casnicie. Ei sunt casatoritide 27 de ani, iar Cornelia a tinut sa raspunda la o intrebare care tot i se adreseaza de ani buni, si.

Prognoza meteo. Cand vin ninsorile in Capitala. Meteorologii tocmai au facut anuntul

Meteorologii au realizat prognoza meteo pentru urmatoarea perioada si au stabilit cand ar trebui sa cada primii fulgi de nea. Cand vin ninsorile in Capitala? Specialistii meteo au facut anuntul. Prognoza meteo. Cand vin ninsorile in Capitala? in Romania, temperaturile vor scadea, treptat, din 27 noiembrie, conform anuntului facut de specialistii de la Administratia Nationala .

De cand va fi redus orarul pentru elevi. Se vor taia mai multe ore. Ministrul Educatiei a facut anuntul

Orarul elevilor va suferi modificari, anunta noul ministru al Educatie. Schimbarile vor fi puse in practica in viitorul apropiat, anunta Monica Anisie, spunand ca va fi aplicata o lege prin care se vor taia mai multe ore. De cand va fi redus orarul pentru elevi si cate ore se vor taia? Ministrul Educatiei a facut .

Andra a facut anuntul, iar fanii au fost pe receptie. Ce au observat toti in imaginea postata de artista

Andra i-a surprins din nou pe fani! Iubita cantareata le-a aratat in ultima postare ceva ce ei nu au avut ocazia sa vada la ea. Se zareste oare o schimbare de stil? Ce au observati toti la imaginea postata de solista? Andra i-a surprins pe fani. Ce au observat acestia la ultima postare? Andra este .

Ce se intampla cu cresterea salariului minim. Guvernul tocmai a facut anuntul

Guvernul Romaniei a anuntat ca are doua scenarii cu privire la cresterea salariului minim brut pe tara, in urma intalnirii pe care membrii Executivului au avut-o la Palatul Victoria cu reprezentantii Insitutului National de Statistica si ai Comisiei Nationale de Strategie si Prognoza. O noua reuniune pe aceasta tema va avea loc la sfarsitul acestei .

Vine URGIA, in ROMANIA! Atentie, romani! Urmeaza CEA MAI GREA IARNA din ultimii 30 DE ANI! Specialistii au facut ANUNTUL

Atentie, romani! Specialistii au anuntat ca va urma cea mai grea iarna din ultimii 30 de ani. SOC iN TELEVIZIUNE! TEO TRANDAFIR A LUAT UN PUMN DE PASTILE! IMAGINI DE GROAZA Iata prima prognoza.

Vine MARELE CUTREMUR, iN ROMANIA! MARIA GHIORGHIU a facut ANUNTUL TERIBIL! Sa ne rugam, fratilor

Maria Ghiorghiu, celebra prezicatoare din Carpati, are o noua premonitie teribila pentru Romania. SOC iN TELEVIZIUNE! TEO TRANDAFIR A LUAT UN PUMN DE PASTILE! IMAGINI DE GROAZA Ea a dezvaluit ca ar urma.

BOMBA ANULUI in showbiz! Silviu Prigoana si Adriana Bahmuteanu S-AU iMPACAT! VEDETA ANTENA 1 a facut ANUNTUL!

Bomba in showbiz! Silviu Prigoana si Adriana Bahmuteanu s-au impacat? SOC iN TELEVIZIUNE! TEO TRANDAFIR A LUAT UN PUMN DE PASTILE! IMAGINI DE GROAZA Cuplul format din cei doi a fost unul dintre cele mai.

Bebelusul nostru A MURIT! - Anuntul SOC al celebrului actor de la HOLLYWOOD (FOTO)

Drama pentru celebrul actor Alec Baldwin si sotia lui, Hilaria. GALERIE FOTO Bebelusul nostru a murit!, a anuntat aceasta.

Cum a trecut Ioana Ginghina peste despartirea de fostul sot, dupa o relatie de 12 ani. Marturisiri cutremuratoare

Ioana Ginghina a vorbit extrem de deschis despre lucrurile prin care trece acum, dupa despartirea de barbatul alaturi de care a trait o lunga perioada de timp. Socul divortului dupa casnicia de 12 ani inca sa o afecteze teribil? Ce se intampla acum cu vedeta si ce face pentru a se simti mai bine? Ioana .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2666 seconds )