Libnet.ro
UNICEF

16:31

IMAGINILE DURERII: Cum a fost iMBRACAT Mihai Constantinescu in SICRIU. Motivul pentru care familia a decis sa puna CAPACUL (GALERIE FOTO)

B1 B1,
IMAGINILE DURERII: Cum a fost iMBRACAT Mihai Constantinescu in SICRIU. Motivul pentru care familia a decis sa puna CAPACUL (GALERIE FOTO)

Mihai Constantinescu a fost inmormantat, joi, la Cimitirul Ghencea Militar din Capitala, cu onoruri militare, iar familia, prietenii, colegii de breasla, dar si multi fani, i-au fost alaturi pe ultimul. continuă pe B1

Ce au facut asistentele din spital in momentul in care Mihai Constantinescu a murit. Mi-a ramas o imagine trista

Mihai Constantinescu a murit, marti, la Spitalul Floreasca , unde a fost internat cinci luni. Suferinta sa s-a incheiat dramatic. Ce au facut asistentele din spital in momentul in care compozitorul s-a stins? Ce au facut asistentele din spital in momentul in care Mihai Constantinescu a murit? Mihai Constantinescu s-a stins din viata, marti, 29 .

Problemele s-au tinut lant pentru Mihai Constantinescu! Si-a pierdut casa si a ajuns sa cante pe sume modice

Desi pe sticla se prezenta pozitiv, problemele s-au tinut lant pentru Mihai Constantinescu. Artistul si-a pierdut casa si a ajuns sa cante la evenimente pe sume modice. Problemele s-au tinut lant pentru Mihai Constantinescu Mihai Constantinescu s-a stins din viata, marti, 29 octombrie, la Spitalul Floreasca, in urma unei incercate suferinte. Compozitorul a fost internat .

Adriana Bahmuteanu a rabufnit dupa moartea lui Mihai Constantinescu! Vedeta de la Antena 1, marturisiri emotionante despre artist

Mihai Constantinescu a fost inmormantat, joi, cu onoruri militare, iar printre vedetele care au dorit sa transmita un mesaj dupa moartea artistului s-a aflat si Adriana Bahmuteanu. Ea a postat un mesaj pe contul personal de Facebook in care a mentionat momentele in care Mihai Constantinescu umplea stadioanele la concertele sale. Adriana Bahmuteanu a postat .

Mihaela si Simona, femeile din viata lui Mihai Constantinescu, intelegere secreta. Ce au decis, la scurt timp de la moartea artistului

Mihaela si Simona, femeile din viata lui Mihai Constantinescu, au fost unite de trecerea in nefiinta a marelui artist. Cele doua au purtat un dialog la Spitalul Floreasca in seara in care acesta acesta a murit si au cazut de comun acord sa imparta cheltuielile pentru inmormantare. Femeile din viata lui Mihai Constantinescu, unite de .

Legatura necunoscuta dintre Andreea Balan si Mihai Constantinescu: Nu am uitat niciodata binele pe care mi l-a facut

Angela Similea are o piesa care descrie perfect legatura dintre Andreea Balan si Mihai Constantinescu: Ce-as fi fost daca n-ai fi existat, caci regretatul artist a fost inceputul cantaretei. Andreea Balan si Mihai Constantinescu, legatura necunoscuta Ce-as fi fost daca n-ai fi existat Nici nu-mi pot imagina Ma intreb daca n-ai fi existat Ce-ar fi .

Adela Popescu, prima reactie dupa ce s-a stins din viata Mihai Constantinescu. Imagine nemaivazuta de fani cu vedeta PRO TV si mentorul ei

Vestea socanta ca Mihai Constantinescu nu mai este printre noi a lasat in lacrimi o tara intreaga. Poate putini au stiut, dar artistul i-a fost mentor Adelei Popescu. Iata legatura dintre ei si ultimul mesaj de adio al prezentatoarei de televiziune catre regratatul solist. Adela Popescu, reactie dupa decesul lui Mihai Constantinescu Adela Popescu este .

Ce avere avea Mihai Constantinescu. Cine il va mosteni pe artistul care a fost idolul unor generatii

Mihai Constantinescu a murit, iar vestea care i-a intristat pe romani a venit in seara de marti, pe 29 octombrie 2019. Melodiile sale sunt cunoscute la nivelul publicului roman, acesta avand in repertoriu slagare care au marcat generatii intregi. Datorita faptului ca era foarte popular in industria muzicala, artistul care s-a stins la 73 de .

Cine a fost Mihai Constantinescu. Cantecele lui au crescut generatii. Cum a facut duet cu Anastasia Lazariuc

Marele artist a incetat din viata in seara de marti, dupa o grea suferinta. Mihai Constantinescu a murit, pe 29 octombrie, iar muzica lui a inspirat generatii intregi, datorita repetoriului bogat pe care l-a avut. Artistul a fost internat o perioada la Spitalul Floreasca, din Capitala, desi vestile din ultimele zile despre starea sa generala .

Mihai Constantinescu a murit. Destinul meu a fost sa iubesc copiii, sa cant pentru ei, dar sa nu reusesc sa am si eu copilul meu

Celebrul cantaret Mihai Constantinescu a murit la varsta de 73 e ani. Cu o cariera muzicala generoasa in spate, Mihai Constantinescu a fost mereu aproape de sufletul copiilor. Se pare ca exista un destin.

A murit Mihai Constantinescu. Artistul avea 73 de ani si era internat la Floreasca

Mihai Constantinescu a murit pe 29 octombrie 2019, din cauza unor complicatii la inima. Artistul facuse doua infarcturi care i-au agravat starea si a trebuit sa fie internat la Terapie Intensiva, la Spitalul Floreasca din Capitala. Mihai Constantinescu a fost internat luni seara, 13 mai, la acest spital, dupa ce sotia acestuia, Simona Secrier, l-a .

ştiri din Monden

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )