Libnet.ro
UNICEF

07:30

Mircea Badea, intalnire de gradul zero cu fostul presedinte Emil Constantinescu

B1 B1,
Mircea Badea, intalnire de gradul zero cu fostul presedinte Emil Constantinescu

Realizatorul TV a povestit intamplarile de care are parte atunci cand merge la frizerie, sa se tunda. Jurnalistul a marturisit ca se intalneste pe scaunul frizerului cu diverse. continuă pe B1

Mircea Badea, reactie soc dupa moartea lui Emi Pian. A spus tot in emisiune

Moartea lui Emi Pian, dar si prezenta fortelor de ordine la priveghiul acestuia, a atras un comentariu acid din partea lui Mircea Badea. Astfel, realizatorul emisiunii in gura presei, de la Antena 3, a reluat astfel razboiul pe care il are cu politistii si pe care il alimenteaza cu dezvaluiri so remarci acide. Ce a .

Mircea Badea si intrebarea-soc pentru un politist: Ati iesit din tura de la Pian?. Ce a urmat e colosal

Realizatorul TV a povestit un episod ce i-a avut in centrul actiunii pe producatorul emisiunii in gura presei, Calin, si pe un agent de la rutiera. Colegul lui Mircea Badea fusese oprit in trafic pentru un.

Cum arata Mircea Badea dupa ce s-a tuns singur gresit. A aparut asa la TV, iar oamenii au crezut ca nu vad bine

Realizatorul emisiunii in gura presei a marturisit, duminica seara, ca s-a tuns singur. A recunoscut ca a facut acest lucru inca de la declansarea epidemiei de coronavirus. Cum arata Mircea Badea dupa.

A murit Oliviu Gherman. Fostul presedinte al Senatului avea 90 de ani

Fostul presedinte al Senatului Oliviu Gherman a murit, la varsta de 90 de ani, a anuntat marti fostul premierul Adrian Nastase pe blogul sau.

Cristoiu, ipoteza-bomba despre candidatura lui Basescu. Ce ar planui, de fapt, fostul presedinte

Ion Cristoiu lanseaza o noua ipoteza despre motivul intrarii lui Traian Basescu in cursa pentru Primaria Capitalei. Potrivit jurnalistului, daca fostul presedinte nu a luat aceasta decizie pentru a castiga, atunci razboiul din campania electorala cu Gabriela Firea il va avantaja pe Nicusor Dan.

A murit Oliviu Gherman. Fostul presedinte al Senatului avea 90 de ani

Fostul presedinte al Senatului Oliviu Gherman a murit, la varsta de 90 de ani. Informatia a fost confirmata marti de Adrian Nastase, pe blogul personal.

Doliu in politica romaneasca! Fostul presedinte al Senatului, Oliviu Gherman, a murit la 90 de ani

Doliu in politica romaneasca! Fostul presedinte al Senatului si ambasador in Paris, Oliviu Gherman, s-a stins din viata la varsta de 90 de ani. Politicianul a fost senator in patru legislaturi si a facut.

Achitat in dosarul Carpatica Asig, fostul presedinte ASF vrea sa construiasca un turn de birouri langa Academia Militara

Dan Radu Rusanu, fost presedinte ASF condamnat si ulterior achitat in dosarul Carpatica Asig, vrea sa construiasca un turn de birouri chiar langa Academia Militara, scrie profit. ro, precizand ca investitia este estimata la peste 20 de milioane de euro.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )