Libnet.ro
UNICEF

17:01

RAMAS BUN, MIHAI CONSTANTINESCU! Marele cantaret a fost condus pe ULTIMUL DRUM! IMAGINI CUTREMURATOARE de la inmormantare (GALERIE FOTO)

B1 B1,
RAMAS BUN, MIHAI CONSTANTINESCU! Marele cantaret a fost condus pe ULTIMUL DRUM! IMAGINI CUTREMURATOARE de la inmormantare (GALERIE FOTO)

Mihai Constantinescu a fost inmormantat joi la Cimitirul Ghencea Militar. VEZI AICI GALERIA FOTO Regretatul artist a fost condus pe ultimul drum de sute de oameni. Cu totii s-au adunat pentru a participa la. continuă pe B1

RAMAS BUN, MIHAI CONSTANTINESCU! Marele cantaret a fost condus pe ULTIMUL DRUM! IMAGINI CUTREMURATOARE de la inmormantare (GALERIE FOTO)

Mihai Constantinescu a fost inmormantat joi la Cimitirul Ghencea Militar. VEZI AICI GALERIA FOTO Regretatul artist a fost condus pe ultimul drum de sute de oameni. Cu totii s-au adunat pentru a participa la.

Drama necunoscuta a lui Mihai Constantinescu. Ce le-a marturisit artistul apropiatilor, inainte de a muri. Era marea lui dorinta

Drama lui Mihai Constantinescu. Regretatul cantaret si compozitor a murit, marti, 29 octombrie. Odata cu trecerea sa intr-un loc fara anotimpuri, oamenii dragi au rememorat si discutii cu artistul, purtate inainte de a pleca dintre noi. Drama necunoscuta a lui Mihai Constantinescu Mihai Constantinescu s-a stins, marti, 29 octombrie, in urma unei incercate suferinte.

Sotia lui Mihai Constantinescu, impietrita de durere: A fost un om minunat. Cu suflet de copil

Impietrita de durere, Simona Secrier, sotia lui Mihai Constantinescu, abia a putut articula cateva cuvinte in clipa despartirii de omul pe care l-a iubit neconditionat. Ne-a lasat o mare mostenire prin.

Ce mesaj apare pe crucea lui Mihai Constantinescu. Gestul emotionant pe care l-a facut sotia artistului

Mihai Constantinescu a fost condus pe ultimul drum, joi, fiind inmormantat la Cimitirul Ghencea Militar, din Capitala. Funeraliile au fost organizate de catre Simona Secrier, sotia regretatului cantaret si compozitor. Artistul a incetat din viata marti, la varsta de 73 de ani, fiind internat la Spitalul Floreasca din Capitala, dupa o suferinta cardiaca de cateva .

Ultimele cuvinte rostite de fosta sotie a lui Mihai Constantinescu catre artist: I-am spus ca sunt recunoscatoare pentru tot ce mi-a daruit

Mihaela Constantinescu 59 de ani), fosta sotie a lui Mihai Constantinescu, a dezvaluit ce i-a spus artistului inainte ca acesta sa moara si a vorbit despre relatia pe care a avut-o cu marele cantaret.

Mihai Constantinescu, pe ultimul drum! Artistul inmormantat cu onoruri militare. Ce se intampla, acum, la cimitir

Mihai Constantinescu este condus pe ultimul drum, chiar in aceste momente. Marele artist si compozitor roman este inmormantat in aceasta joi, pe 31 octombrie, cu onoruri militare. Chiar in aceste momente, cei care au dorit sa ii aduca artistului un ultim omagiu sau sa ii aprinda o lumanare, se afla in randurile celor veniti la .

Mihai Constantinescu a murit. Celebrul cantaret avea 73 de ani

Mihai Constantinescu a murit. Cunoscutul cantaret avea in ultima vreme probleme cardiace tot mai mari si a fost internat de mai multe ori. Mihai Constantinescu s-a nascut in 1946 la.

Mihai Constantinescu va fi depus la Biserica Sfanta Parascheva. Unde va fi inmormantat indragitul artist

Mihai Constantinescu va fi depus azi la Biserica Sfanta Parascheva din Capitala. Apropiatii si fanii lui isi vor putea lua ramas bun de la artist pana maine cand va fi inmormantat la Cimitirul Ghencea.

Dezvaluiri TERIFIANTE despre MOARTEA LUI MIHAI CONSTANTINESCU! Asistentele au izbucnit in LACRIMI! La un moment dat ni s-a parut ca respira

Detalii terifiante despre moartea lui Mihai Constantinescu au fost dezvaluite de catre nasa de cununie a celebrului cantaret.

Monica Pop a dezvaluit ce ii faceau medicii de la Floreasca lui Mihai Constantinescu. Ce s-a intamplat in spital

Mihai Constantinescu s-a stins dupa luni de zile de lupta. Cu toate ca parea ca starea sa de sanatate se imbunatateste, soarta a decis altceva pentru el. Una dintre cei care au stat alaturi de cantaret pana in ultima clipa a fost si Monica Pop, care a venit cu dezvaluiri surprinzatoate vizavi de ceea ce-i .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2413 seconds )