Libnet.ro
UNICEF

22:00

ROMANIA, iN LACRIMI! O alta iNDRAGITA cantareata de muzica populara A MURIT! Este o PIERDERE IMENSA!

B1 B1,
ROMANIA, iN LACRIMI! O alta iNDRAGITA cantareata de muzica populara A MURIT! Este o PIERDERE IMENSA!

Tragedie cumplita in muzica populara! Celebra cantareata Anamaria Pop a murit intr-un cumplit accident rutier produs laCicirlau. continuă pe B1

Tragedie in muzica populara! LACRIMI pentru MARIA CIOBANU! Ionut Dolanescu si-a luat ramas bun! IMAGINI DRAMATICE de la CIMITIR

Artistii de muzica populara Maria Ciobanu 82 ani) si fiul ei, Ionut Dolanescu 47 ani) sunt in doliu! COSMAR iN LUMEA MONDENA!CORNELIA CATANGA,LA UN PAS DE MOARTE! S-A iNTAMPLATDUPA.

Drama fara precedent in muzica populara! Din pacate indragita interpreta iubita de milioane de romani a murit: A avut probleme cardiace!

Din pacate, cantareata Elena Ionescu Cojocaru s-a stins din viata la 68 de ani. Problemele cardiace si-au spus cuvantul. Artista este acum plansa de multi prieteni, familie, dar nu in ultimul rand de.

SOC iN MUZICA POPULARA: Cornelia Rednic a ajuns numai PIELE SI OS! S-A AFLAT si MOTIVUL (FOTO)

Cornelia Rednic a ajuns de nerecunoscut! Celebra cantareata e intr-o forma de zile mari dupa ce a slabit kilograme bune, relateaza Stirescu.

Cutremur in muzica populara! Elena Merisoreanu si-a prins sotul cu AMANTA: Te tai bucati si te arunc la caini! Detalii BOMBA

Elenea Merisoreanu a oferit detalii bomba despre un teribil secret pe care l-a ascuns timp de mai multi ani fata de sotul ei. Cantareata a vorbit despre momentul in care a descoperit ca a inselat-o.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2573 seconds )