Libnet.ro
UNICEF

21:00

RUGACIUNI pentru Mihai Constantinescu! Lumanarea a fost APRINSA! Vor CURGE multe LACRIMI!

B1 B1,
RUGACIUNI pentru Mihai Constantinescu! Lumanarea a fost APRINSA! Vor CURGE multe LACRIMI!

Mihai Constantinescu este in continuare la spital, dupa ce a suferit trei infarcte. Apropiatii cantaretului au vorbit deschis despre problemele grave cu care se confrunta in aceste momente pe. continuă pe B1

Mihai Constantinescu, in coma! Starea lui s-a agravat, peste noapte

Mihai Constantinescu a fost internat, luni seara, la Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala. Starea lui s-a agravat, pe parcursul noptii, timp in care artistul a suferit un al doilea infarct, iar medicii evita sa dea informatii concrete despre ce se intampla acum cu el. Mihai Constantinescu, in coma Se pare ca in timpul celui [] .

Prima declaratie a sotiei lui Mihai Constantinescu dupa ce a fost internat in spital: Daca iubiti un mare artist va propun sa...

Mihai Constantinescu se afla in coma la sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Floreasca din Capitala, dupa ce luni seara a suferit un stop cardio-respirator. Sotia acestuia, Simona, a facut primele.

ULTIMELE imagini cu MIHAI CONSTANTINESCU! LACRIMI pentru indragitul ARTIST!

Starea de sanatate a lui Mihai Constantinescu ramane grava dupa noaptea petrecuta in spital. SOC iN MUZICA POPULARA! ADIO, GHEORGHE TURDA! ANUNTUL TRIST A FOST FACUT! Adrian Daminescu a povestit.

ULTIMELE imagini cu MIHAI CONSTANTINESCU! LACRIMI amare pentru indragitul ARTIST!

Starea de sanatate a lui Mihai Constantinescu ramane grava dupa noaptea petrecuta in spital. SOC iN MUZICA POPULARA! ADIO, GHEORGHE TURDA! ANUNTUL TRIST A FOST FACUT! Adrian Daminescu a povestit.

Fosta sotie, despre starea lui Mihai Constantinescu: Doar un miracol il mai poate salva!

Mihai Constantinescu se afla inca in stare grava la Spitalul Floreasca, dupa ce a suferit doua stopuri cardiace. Fosta lui sotie, Mihaela, a fost din nou alaturi de el si a dezvaluit si cateva detalii despre starea de sanatate a artistului si despre cum s-a petrecut necazul. Medicii n-au dat deocamdata nicio informatie despre starea [] .

GATA! INFORMATIA tocmai a fost CONFIRMATA! Din pacate, Mihai Constantinescu ...

Starea lui Mihai Constantinescu este tot mai grava! Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat marti ca prognosticul in cazul artistului este rezervat.

Sotia lui Mihai Constantinescu a oferit noi informatii despre starea cantaretului

Sotia cantaretului Mihai Constantinescu, Simona Secrier 48 de ani), a oferit noi detalii despre starea de sanatate a artistului, care a fost transportat pe 13 mai in stare critica la spital.

Noi informatii despre starea de sanatate a lui Mihai Constantinescu. Finul sau, Keo, a spus exact cum se simte artistul

Keo, finul lui Mihai Constantinescu, a afirmat ca starea indragitului artist, este stabila si ca vestile care circula cu privire la sanatatea vedetei, este stabila. Noi am fost impreuna de Paste.

Noi detalii despre starea de sanatate a lui Mihai Constantinescu. Ministrul Sanatatii a facut anuntul

Mihai Constantinescu a suferit un stop cardio-respirator luni seara si a ajuns de urgenta la Spitalul Floreasca. Acolo, a fost resuscitat de medici. Din nefericire, artistul a maisuferit doua stopuri, in cursul.

Mihai Constantinescu, in stare grava. Eu nu pot sa fiu rau. Nu pot sa tin dusmanie fata de nimeni

Mihai Constantinescu se lupta pentru viata. Artistul este internat intr-un spital din Bucuresti dupa ce ar fi suferit mai multe probleme cardiace in ultimele ore. Constantinescu are 73 de ani. Eu nu pot sa.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )