Libnet.ro
UNICEF

09:45

ULTIMA ORA: Romania, in LACRIMI! Unde va fi iNMORMANTAT MIHAI CONSTANTINESCU!

B1 B1,
ULTIMA ORA: Romania, in LACRIMI! Unde va fi iNMORMANTAT MIHAI CONSTANTINESCU!

Marele cantaret Mihai Constantinescu se afla in stare extrem de grava la spital, dupa ce a suferit mai multe stopuri cardio-respiratorii. continuă pe B1

ULTIMELE imagini cu MIHAI CONSTANTINESCU! LACRIMI pentru indragitul ARTIST!

Starea de sanatate a lui Mihai Constantinescu ramane grava dupa noaptea petrecuta in spital. SOC iN MUZICA POPULARA! ADIO, GHEORGHE TURDA! ANUNTUL TRIST A FOST FACUT! Adrian Daminescu a povestit.

ULTIMELE imagini cu MIHAI CONSTANTINESCU! LACRIMI amare pentru indragitul ARTIST!

Starea de sanatate a lui Mihai Constantinescu ramane grava dupa noaptea petrecuta in spital. SOC iN MUZICA POPULARA! ADIO, GHEORGHE TURDA! ANUNTUL TRIST A FOST FACUT! Adrian Daminescu a povestit.

UPDATE |Cantaretul Mihai Constantinescu, STOP cardio-respirator! Toata Romania a iNGHETAT efectiv

Cantaretul Mihai Constantinescu a fost dus de urgenta la Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala in aceasta seara, dupa ce ar fi suferit un stop cardio-respirator, relateaza digi24. ro.

Povestea formidabilului trio Marius Teicu, Olimpia Panciu si Mihai Constantinescu

Romania anilor 70 era fermecata de un trio formidabil - Mihai Constantinescu, Olimpia Panciu si Marius Teicu, care aduceau lumina in vietile lor. Cand cei trei mari artisti apareau in spectacole televizate,.

Mihai Constantinescu, in coma! Starea lui s-a agravat, peste noapte

Mihai Constantinescu a fost internat, luni seara, la Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala. Starea lui s-a agravat, pe parcursul noptii, timp in care artistul a suferit un al doilea infarct, iar medicii evita sa dea informatii concrete despre ce se intampla acum cu el. Mihai Constantinescu, in coma Se pare ca in timpul celui [] .

Fosta sotie, despre starea lui Mihai Constantinescu: Doar un miracol il mai poate salva!

Mihai Constantinescu se afla inca in stare grava la Spitalul Floreasca, dupa ce a suferit doua stopuri cardiace. Fosta lui sotie, Mihaela, a fost din nou alaturi de el si a dezvaluit si cateva detalii despre starea de sanatate a artistului si despre cum s-a petrecut necazul. Medicii n-au dat deocamdata nicio informatie despre starea [] .

Cantaretul Mihai Constantinescu, in spital dupa un stop cardio-respirator

Cantaretul Mihai Constantinescu, in varsta de 73 de ani, a fost dus la Spitalul Floreasca din Capitala, luni, in urma unui stop cardio-respirator. Medicii l-au resuscitat, iar acum Mihai Constantinescu este la Terapie Intensiva, au precizat, pentru Mediafax, surse medicale.

Mihai Constantinescu, internat de urgenta la Spitalul Floreasca! A suferit un stop cardio respirator

Artistul Mihai Constantinescu a fost internat de urgenta la Spitalul Floreasca din Capitala, dupa ce a suferit un stop cardio respirator, timp de 10 minute, potrivit unor surse Observator. tv. Medicii au intervenit de urgenta si l-au resuscitat pe cintaret, insa starea lui este in continuare incerta. Cadrele medicale il tin acum sub stricta supraveghere. Mihai [] .

Noi informatii despre starea de sanatate a lui Mihai Constantinescu. Finul sau, Keo, a spus exact cum se simte artistul

Keo, finul lui Mihai Constantinescu, a afirmat ca starea indragitului artist, este stabila si ca vestile care circula cu privire la sanatatea vedetei, este stabila. Noi am fost impreuna de Paste.

GATA! INFORMATIA tocmai a fost CONFIRMATA! Din pacate, Mihai Constantinescu ...

Starea lui Mihai Constantinescu este tot mai grava! Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat marti ca prognosticul in cazul artistului este rezervat.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )