Libnet.ro
UNICEF

10:45

Ultimele detalii despre starea de sanatate a lui Mihai Constantinescu! Din pacate, familia a luat DECIZIA! Este SFARSITUL

B1 B1,
Ultimele detalii despre starea de sanatate a lui Mihai Constantinescu! Din pacate, familia a luat DECIZIA! Este SFARSITUL

Fosta sotie a lui Mihai Constantinescu a dat noi informatii cu privire la starea de sanatate a artistului. continuă pe B1

Vestea trista despre Mihai Constantinescu a fost CONFIRMATA! Romania intreaga este iN LACRIMI. Ce tragedie...

Cantaretul Mihai Constantinescu se afla intr-o stare foarte grava la spital de luni, cand a suferit un stop cardio-respirator.

Halep s-a intors in tara: Simona a oferit ultimele detalii despre accidentarea ei si participarea la French Open

Simona Halep 2 WTA) a parasit Italian Open dupa primul meci disputat in turul II, asa ca s-a intors repede in Romania pentru a se reface din punct de vedere mental si fizic.

Sotia lui Mihai Constantinescu a oferit noi informatii despre starea cantaretului

Sotia cantaretului Mihai Constantinescu, Simona Secrier 48 de ani), a oferit noi detalii despre starea de sanatate a artistului, care a fost transportat pe 13 mai in stare critica la spital.

Veste de ULTIMA ORA despre starea lui Mihai Constantinescu: INIMA lui...

Rasturnare de situatie in muzica romaneasca! Una dintre cele mai iubite voci de pe meleagurile noastre, Mihai Constantinescu, pare sa se simta mai bine.

Romania, in LACRIMI! Mihai Constantinescu, DECONECTAT de la aparate?! Detalii de ULTIM MOMENT

In urma cu cateva zile medicii au transmis ca Mihai Constantinescu se afla in moarte cerebrala, iar aceata vestea declansat mai multe dispute referitoare la o eventuala deconectare de la aparate a.

Vesti bune despre Mihai Constantinescu. Inima artistului si-a reluat functia

Vesti bune despre Mihai Constantinescu de la fosta sa sotie. Inima acestuia si-a reluat functia, spune fosta sotie a artistului. intre timp, Simona Secrier, actuala sotiei, se roaga pentru o minune la.

Noi informatii despre Mihai Constantinescu. Ce se intampla cu artistul pe patul de spital

Noi informatii despre Mihai Constantinescu. Ce se intampla cu artistul pe patul de spital! Mai multe pe spynews. ro.

RUGACIUNI pentru Mihai Constantinescu! Lumanarea a fost APRINSA! Vor CURGE multe LACRIMI!

Mihai Constantinescu este in continuare la spital, dupa ce a suferit trei infarcte. Apropiatii cantaretului au vorbit deschis despre problemele grave cu care se confrunta in aceste momente pe.

Prin ce cumpana cumplita a mai trecut Mihai Constantinescu acum o luna. Informatii secrete

Prin ce cumpana cumplita a mai trecut Mihai Constantinescu acum o luna. Informatii secrete. Cititi mai multe pe spynews. ro.

Ultimele vesti despre Mihai Constantinescu. Ce spun doctorii despre starea sa

Mihai Constantinescu este in continuare intubat, tensiunea si pulsul lui sunt stabile. Este cea mai recenta veste despre starea cantautorului. Sotia artistului Simona Secrier le-a declarat jurnalistilor ca Mihai Constantinescu are nevoie de cateva zile sa se refaca. Anterior, surse medicale anuntau ca se afla in moarte clinica si ca prognosticul privind evolutia sa este [] .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )