Libnet.ro
UNICEF

22:00

HOPA! Victor Slav A FOST PRINS: EA este cea care I-A FURAT INIMA! Admiratoarele prezentatorului au ramas INTERZISE... (FOTO)

B1 B1,
HOPA! Victor Slav A FOST PRINS: EA este cea care I-A FURAT INIMA! Admiratoarele prezentatorului au ramas INTERZISE... (FOTO)

Victor Slav este un parinte responsabil, chiar daca recent a fost implicat intr-un scandal privind consumul de droguri. continuă pe B1

Un hot care a furat 50.000 lei si 40.000 euro din locuinta unui cunoscut a fost prins dupa luni bune. Cat a mai recuperat pagubitul

Un hot care i-a facut o paguba teribila unui cunoscut a fost prins de politisti dupa luni bune de ancheta. Ce a mai recuperat pagubitul.

Un politist din Alba a fost prins in trafic fara asigurare la masina, chiar de un coleg. Imaginile au devenit virale - VIDEO

Un politist din localitatea Baia de Aries, judetul Alba, a fost prins in trafic in timp ce circula fara asigurarea obligatorie. Agentul a fost tras pe dreapta chiar de catre colegii sai, care i-au cerut sa.

Detinutul periculos evadat de la Penitenciarul Focsani a fost prins de politisti

Detinutul evadat de la Penitenciarul Focsani in timp ce se afla la munca a fost prins, sambata seara, la o stana de pe raza localitatii Poiana Cristei, unde acesta se ascundea, a informat Inspectoratul de.

Cine este barbatul care a gasit cadavrul fetitei din Dambovita. De ce a avut un soc cand a vazut-o

Cine este barbatul care a gasit cadavrul Mihaela, fetita de 11 ani din Dambovita, ucisa si violata de un olandez? De ce a avut un soc cand a vazut-o? Cine este barbatul care a gasit cadavrul fetitei din Dambovita Mihaela, o fetita de 11 ani din Gura Sutii, judetul Dambovita, a fost data disparuta vineri .

Evadatul de la Penitenciarul Focsani a fost prins cu ajutorul localnicilor. Femeia agresata de el este internata in spital

Vasilica Ciubotaru, evadat vineri de la un punct de lucru de langa Focsani, fusese condamnat pentru violarea si uciderea unei batrane si ispasea o pedeapsa de 22 de ani, din care a executat deja 14 ani.

Cine este barbatul care a gasit-o de fapt pe Adriana? M-am rugat la Dumnezeu sa o gasesc

Mihaela-Adriana Fieraru, o fetita varsta de 11 ani ani din judetul Dambovita, a fost gasita moarta, pe un camp, la cativa km de casa. Pe corpul copilei, care a disparut vineri dupa-amiaza in drumul de.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )