Libnet.ro
UNICEF

01:05

SUPA MINUNE de ceapa si usturoi! Cea mai cautata reteta de catre romani in aceasta perioada...

B1 B1,
SUPA MINUNE de ceapa si usturoi! Cea mai cautata reteta de catre romani in aceasta perioada...

O dieta echilibrata este esentiala pentru a putea intari sistemul imunitar si pentru a combate diferite afectiuni. Consumul unei supe de ceapa si usturoi este o metoda din ce in ce mai des utilizata, de. continuă pe B1

Cea mai fiabila masina second-hand. Marca cea mai cautata de romani

Studiile recente arata care este marca adorata in randul romanilor care opteaza pentru o masina second hand. Ce masini sunt in topul cautarilor arata o analiza furnizata chiar de catre mecanici si de cumparatori. Ce este pe placul soferilor din Romania? Ce marca de masina second hand cauta romanii? Un clasament al masinilor second hand .

Ce pui langa friptura? incearca cea mai delicioasa reteta de cartofi cu usturoi

Cauti o reteta delicioasa de garnitura, pentru a asezona friptura ta preferata? Ce zici de niste cartofi la cuptor, cu o combinatie de arome desavarsite de ceapa si usturoi, alaturi de boia dulce de ardei? Fii sigura ca vei dragi iti vor mai cere o portie!.

Oficial OMS, despre epidemia de coronavirus: Ceea ce se intampla in afara Chinei este cea mai mare preocupare a noastra

Directorul general al Organizatiei Mondiale a Sanatatii, Tedros Adhanom Ghebreyesus, a declarat ca restul lumii - nu China - este acum cea mai mare ingrijorare cand vine vorba despre epidemia de.

Se pregatea de cea mai fericita zi din viata sa, cand viitoarea mireasa a primit un mesaj ciudat: Ar trebui sa te gandesti mai bine

Urma sa traiasca cea mai fericita zi din viata sa, cand viitoarea mireasa a primit un mesaj ciudat.

NICOLETA MUNTEANU, EURO INSOL: 2019 a adus cea mai mare scadere a numarului de insolvente din ultimii zece ani

In 2019, numarul insolventelor din economia noastra s-a diminuat cu 22%, potrivit datelor Coface Romania, spune doamna Nicoleta Munteanu, Partener EURO Insol SPRL, care mentioneaza ca aceasta evolutie a adus cea mai mare scadere a numarului de insolvente din ultimii zece ani.

KELEMEN HUNOR, DUPA CONSULTARILE DE LA COTROCENI: Cea mai buna solutie ar fi un guvern politic, de coalitie, cu o majoritate

Liderul UDMR Kelemen Hunor a declarat miercuri, dupa consultarile de la Cotroceni, ca cea mai buna solutie ar fi un guvern politic, de coalitie, cu o majoritate si ca UDMR discuta intrarea la guvernare dupa ce afla numele premierului si programul.

Anticipatele, solutia politica cea mai buna. Raluca Turcan: Nu vom negocia nimic cu PSD (VIDEO)

PNL insista pentru declansarea alegerilor anticipate, solutia politica cea mai buna, dar nu va negocia nimic cu PSD, a afirmat vicepremierul interimar Raluca Turcan, marti seara, in direct pe B1 TV,.

Cine este cea mai puternica femeie din Coreea de Nord

Kim Yo-jong, sora liderului nord-coreean Kim Jong-un, este considerata cea mai puternica femeie din Republica Democrata Coreea si chiar al doilea om in stat, ea exercitandu-si influenta din umbra, in calitate de asistenta in cadrul secretariatului presedintiei.

Cea mai mare greseala pe care o fac romanii in caz de coronavirus. Streinu-Cercel: Nu faceti asta!

La ora actuala nu existacazuri de coronavirusin Romania. Nu exista bolnavi infectati cu virusul care a facut ravagii in China si a inceput sa genereze numeroase victime in Italia. Situatia suspectilor este una foarte clara, dar acestia sunt in carantina si nu pot fi consderati bolnavi. Aceste date au fost confirmate in cadrul uneiconferinte MAIdesfasurate .

Financial report Curtea Constitutionala ii incurca planurile lui Iohannis. Bursele- cea mai proasta zi din ultimii doi ani. Estul Europei - criza demografica pe care si-au facut-o cu mana lor

Financial Times: Hotararea Curtii Constitutionale incurca planurile lui Iohannis privind alegeri anticipate * Bursele au avut cea mai proasta zi din ultimii doi ani * Le Soir: Coronavirus: Franta se pregateste pentru o epidemie * The Irish Times: Europa de Est se confrunta cu o criza demografica pe care si-a facut-o cu mana ei * Stiri pe scurt.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )