Libnet.ro
UNICEF

01:05

Top 10 cele mai vizionate filme din istorie

B1 B1,
Top 10 cele mai vizionate filme din istorie

Vizionarea de filme este una din solutiile de a iesi din rutina izolarii. Mai mult decat oricand consumul online de productii cinematografice a atins noi recorduri. Iata o lista cu cele mai vizionate filme, pe ca. continuă pe B1

TOP 10 cele mai vandute masini noi in Europa. VW Golf pierde locul I

Vanzarile de masini noi in Europa au scazut cu peste 7% in primele doua luni ale anului. Au fost comandate aproximativ 2,2 milioane de unitati, nivel similar cu cel inregistrat in urma cu cinci ani. Peisajul negativ se reflecta si in top 10 cele mai.

Teorii conspirationiste. Top 10 cele mai celebre teorii ale conspiratiei

Atentatele de la 11 septembrie, moartea Printesei Diana, OZN-ul de la Roswell sau aselenizarea primului om pe Luna sunt subiecte invaluite in mister, ce au creat mereu controverse de-a lungul timpului. in lipsa.

Americanii se pregatesc sa traiasca cea mai tragica saptamana din cauza COVID-19

Americanii se pregatesc sa traiasca una dintre cele mai triste saptamani din viata lor, au avertiz.

Presedintele Belarusului recomanda hocheiul, vodka si banya - o sauna traditionala - drept cele mai bune leacuri impotriva coronavirusului

In timp ce mai toate tarile isi inchid granitele si iau masuri extreme in incercarea de stopa raspandirea coronavirusului, unele dintre cele mai represive societati din fosta Uniune Sovietica isi desfasoara activitatea ca de obicei, iar liderii lor prescriu remedii neobisnuite pentru noul virus, relateaza CNN.

eMAG a adunat cele mai mari reduceri in Outlet: ce poti cumpara

EMAG are o categorie aparte cu reduceri acum. I-a zis Outlet si-a listat mai multe produse cu pret mic. Practic, cauta sa le dea repede. Am adunat cateva aici, ca sa alegi mai usor. in eMAG.

Cele mai bune oferte de la eMAG de care sa profiti acum

Daca esti pe punctul de-a face cateva achizitii, nu strica sa arunci o oferta pe ce are eMAG. Are cateva campanii speciale acum. in lista de mai jos am adus acele produse care ti-ar fi.

Doua regiuni din Romania sunt printre cele mai performante in agricultura, la nivelul UE

Conform datelor publicate de Eurostat, doua dintre judetele Romaniei sunt printre regiunile din UE c.

Alex Abagiu Radu Vladut: Mesajul nostru nu a fost inteles. Am fost una dintre cele mai incercate echipe.

Cunoscutul make-up artist si cel mai bun prieten al sau, Radu, alcatuiesc una dintre cele mai neasteptate, nonconformiste si controversate echipe din Asia Express. Despre aventura lor in acest reality-show ne-au povestit chiar ei, recent, intr-un interviu exclusiv.

Situatia pe judete a celor infectati cu coronavirus. Suceava se apropie de 1.000 de cazuri. Ce judete au cele mai mari probleme

Grupul de Comunicare Strategica a transmis o situatie centralizata a cazurilor de persoane infectate cu COVID-19 pe fiecare judet. Sursa citata arata cum a evoluat situatia privind pandemia de coronavirus in ultimele doua zile, in prezent cele mai multe cazuri fiind in Suceava, Bucuresti, Hunedoara si Arad.

Ordonanta Militara numarul 7. Care sunt cele mai importante prevederi

Ordonanta Militara numarul 7. Iata care sunt cele mai importante prevederi ale Ordonantei Militare numarul 7.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )