Libnet.ro
UNICEF

01:05

BOMBA in showbiz! Din nou impreuna, dupa mai multe impacari si despartiri. Unde au fost surprinsi cei doi... (GALERIE FOTO)

B1 B1,
BOMBA in showbiz! Din nou impreuna, dupa mai multe impacari si despartiri. Unde au fost surprinsi cei doi... (GALERIE FOTO)

Carmen de la Salciua si Culita Sterp formeaza unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz-ul romanesc. continuă pe B1

Plangere la Politie, dupa ce mai multe indicatoare in limba maghiara au fost vandalizate in judetele Harghita si Mures

Directia Regionala de Drumuri si Poduri DRDP) Brasov a anuntat, duminica, ca va va depune plangere la Politie, dupa ce mai multe indicatoare in limba maghiara au fost vandalizate in judetele Harghita si Mures. Este vorba despre denumirea in limba maghiara a oraselor Miercurea Ciuc si Odorheiul Secuiesc, din Harghita, dar si a localitatii Trei Sate din judetul Mures.

Un apartament plin cu carti a luat foc la Barlad. Pompierii au reusit sa stinga focul dupa mai multe ore de interventie

Un apartament situat la etajul sase al unui bloc din centrul municipiului Barlad a fost distrus in urma unui incendiu izbucnit in seara de 5 ianuarie.

in jur de o mie de turisti sunt blocati in Franta, dupa ce mai multe zboruri au fost anulate din cauza conditiilor meteo

Circa o mie de turisti, majoritatea britanici, au fost cazati in regim de urgenta sambata seara in Savoia estul Frantei) dupa anularea zborurilor lor pe Aeroportul Chambery din cauza conditiilor meteo.

Victimele depresiei la Iasi. O tanara a baut antigel, iar un barbat a inghitit mai multe pastile

Cazurile persoanelor care au vrut sa-si puna capat zilelor a crescut la sfarsitul anului trecut si inceputul anului in curs. O tanara de 21 de ani din Iasi a inghitit circa 200 de mililitri de antigel, iar un barbat a ajuns la Spitalul Sf. Spiridon din Iasi dupa ce a luat mai multe pastile.

DOCUMENT Personal medical instruit cum sa foloseasca aparatura din blocul operator dupa ce o utilizase deja in interventii chirurgicale, la Spitalul Universitar

Personalul Sectiei Ortopedie de la Spitalul Universitar din Bucuresti ar fi fost instruit cum sa foloseasca noua aparatura din blocul operator dupa ce o folosise deja in mai multe interventii, unele cu grad mare de complexitate, acuza deputatul USR Emanuel Ungureanu, care subliniaza ca este vorba despre o greseala care ar fi putut costa vieti. El ii cere ministrului Sanatatii sa o demita pe Adriana Nica, managerul spitalului.

Ce armata ar avea cele mai multe sanse intr-un razboi dintre SUA si Iran. Cifrele sunt impresionante

Iranul are o multime de optiuni pentru a evita avantajele militare americane si pentru a lovi in punctele slabe din infrastructura Statelor Unite. Presedintele SUA, Donald Trump, pe 2 ianuarie 2019, a ordonat uciderea generalului maior Qassem Soleimani, seful militiei Corpului Garzii Revolutionare din Iran si unul dintre cei mai buni lideri militari ai tarii.

Atac armat in Canada. Mai multe persoane au fost ranite

Mai multe persoane au fost ranite miercuri cu focuri de arma pe o artera centrala a capitalei canadiene Ottawa, politia cerand populatiei sa evite respectiva zona, transmite agentia EFE.

De ce a ajuns din nou in instanta Stefania Nistor. Ce se intampla acum cu jandarmerita

Jandarmerita Stefania Nistor, batuta la protestele din 10 august 2018, a ajuns din nou in instanta. Ce se intampla acum cu ea? De ce a ajuns din nou in instanta Stefania Nistor? Stefania Nistor facea parte din fortele de ordine ale Jandarmeriei si a fost lovita de mai multi protestatari in 10 august 2018. Femeia .

Incendiu puternic la Cluj. Mai multe familii au fost evacuate

Incendiu puternic, miercuri, intr-o cladire din Cluj. Mai multe familii au fost evacuate, iar pompierii se lupta sa stinga flacarile.

Mai multe avioane militare SUA au fost distruse in atacul cu rachete ce au vizat o baza din Irak

Mai multe avioane militare americane au fost distruse in cursul unui atac cu rachete care a vizat baza Al Asad din Irak, informeaza site-ul agentiei Tass, citand televiziuni locale, potrivit Mediafax.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )