Libnet.ro
UNICEF

12:31

Daniela Crudu a marturisit! Care este cel mai ciudat loc in care a facut sex? Bruneta a avut parte de experiente inedite!

B1 B1,
Daniela Crudu a marturisit! Care este cel mai ciudat loc in care a facut sex? Bruneta a avut parte de experiente inedite!

Daniela Crudu tine de cateva zile prima pagina a ziarelor. Vedeta s-a remarcat de-a lungul timpului pentru taspectul perfect, dar si pentru cateva dintre cele mai controversate scandaluri. Dosarede prostitutie,. continuă pe B1

Business report: Tara in care este cel mai ieftin sa traiesti. Cat de scump este traiul in Romania; Bancile si fintech-urile pot cere justificare pentru felul in care cheltui banii proprii. Retragerile repetate pot atrage blocarea contului

Aparatele foto digitale, pe cale de disparitie? Vanzarile sunt cu 87% mai mici fata de 2010, cel mai mic nivel din ultimii 20 de ani. Avansul tehnologic a facut ca. Bursele lumii ataca maxime, iar la BVB reapar fantome. Poate sa se intample orice, spune un investitor. Indicele SP500 de la New York a atins un nou maxim.

Tara in care este cel mai ieftin sa traiesti

Un raport realizat pe baza datelor privind costurile de trai arata ca tarile europene sunt preponderent pe lista celor mai scumpe.

Recordul lui Roger Federer, in mare pericol - Stim cine este cel mai bun jucator din istorie

Srdjan Djokovic tatal lui Nole) si-a facut un obicei din a iesi, la o anumita perioada de timp, cu declaratii care sa inflameze intr-o oarecare masura lumea tenisului. A recidivat, iar de aceasta data ne-a informat ca recordul lui Roger Federer are mari sanse sa fie egalat la finalul sezonului in curs. in plus, acesta stie cu siguranta cine este cel mai bun jucator din istorie.

Acesta este cel mai mare obiect pirotehnic din lume. A intrat in Cartea Recordurilor - VIDEO

Un obiect pirotehnic urias a fost detonat in statul american Colorado, stabilind un nou record Guiness, informeaza BBC.

Mirel Radoi: Pe ce pun cel mai mult accent este disciplina Ce spune selectionerul despre meciul cu Islanda

Mirel Radoi, selectionerul nationalei de fotbal, a vorbit despre functia pe care o ocupa, meciul tricolorilor cu Islanda din barajul Ligii Natiunilor prin care Romania poate obtine calificarea la Euro 2020), dar si despre jucatorii de care nu se poate lipsi. Antrenorul a declarat ca disciplina este cel mai important aspect.

Un japonez de 112 ani, recunoscut oficial drept cel mai varstnic barbat din lume: Nu ma enervez si am mereu zambetul pe buze

Guinness World Records a certificat miercuri ca Chitetsu Watanabe, un locuitor de 112 ani din centrul Japoniei, este cel mai varstnic barbat din lume, informeaza agentia DPA, citata de Agerpres. Watanabe, care traieste intr-un centru de ingrijire din Niigata, a primit un certificat original din partea Guinness World Records, a anuntat organizatia intr-un comunicat.

Victor Costache, despre clinica secreta din Capitala: Este de cel mai inalt nivel si este dotata dupa ultimele standarde, deci este functionala Ce spune despre impactul coronavirusului la nivel national (VIDEO)

Clinica secreta din Bucuresti, unde sunt internati suspectii de coronavirus, este de cel mai inalt nivel si este dotata dupa ultimele standarde, deci este functionala, a afirmat Victor Costache,.

3.000.000 DE EURO PE LUNA Neymar, cel mai bine platit fotbalist francez

Primele cinci campionate ale Europei din punct de vedere ale contractelor sunt Anglia, Spania, Italia, Germania si Franta. in Hexagon exista o prapastie intre salariile platite de PSg si de cele oferite de restul echipelor. Brazilianul Neymar, component al echipei Paris Saint-Germain, este cel mai bine platit jucator din Ligue 1, el avand un salariu lunar brut de 3,06 milioane de euro.

Daniela Crudu, primele declaratii dupa ce a fost batuta crunt. Nici nu isi mai poate deschide ochii

Duminica dimineata, la ora 5:30,Daniela Crudu asunat la 112 si a afirmat ca este agresata fizic de iubitul ei. in momentul in care oamenii legii s-au deplasat la fata locului, autoritatile au constatat ca cele spuse de Daniela erau adevarate. Daniela Crudu, primele declaratii dupa ce a fost batuta crunt in momentul in careDaniela a .

Total neasteptat! Ce spune Mircea Badea despre Daniela Crudu, dupa ce a fost batuta de iubit

Scandalul momentului, cel dintre Daniela Crudu si iubitul croat, care s-a lasat si cu un episod de bataie pentru fosta asistenta TV, a ajuns si la urechile prezentatorului TV, pe nume Mircea Badea, care a comentat, in stilu-i caracteristic, faptele. Ce spune Mircea Badea despre Daniela Crudu, dupa ce a fost batuta de iubit Mircea .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 12:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2305 seconds )