Libnet.ro
UNICEF

22:30

Madonna, DEZVALUIRI INCENDIARE din dormitor! Da, E ADEVARAT! N-am fost niciodata cu barbati... (FOTO)

B1 B1,
Madonna, DEZVALUIRI INCENDIARE din dormitor! Da, E ADEVARAT! N-am fost niciodata cu barbati... (FOTO)

Madonna 60 de ani) este una dintre cele mai controversate artiste, afisand in nenumarate ocazii un comportament indecent, mai ales in show-urile sustinute, dar si in vestimentatie. continuă pe B1

Caru cu vedete: Reactia Lidiei Buble, dupa ce Razvan Simion a dat de inteles ca relatia lor nu mai merge; Madonna, dezvaluiri din dormitor: N-am fost niciodata cu barbati slab dotati!

Anca Serea si-a aniversat ziua de nastere fara Adi Sina. Cum s-a revansat cantaretul. Anca Serea a implinit 39 de ani duminica, 2 februarie, insa ziua de nastere a vedetei nu a fost atat de festiva precum se astepta, in acest an. Mihaela Radulescu, despre al doilea copil. Ce s-a intamplat cand a incercat sa infieze un frate pentru Ayan. Sincera, diva de la Monaco a dezvaluit ca a incercat sa adopte un copil. Ea incercat sa aiba o familie mai mare: De multe ori.

Petre Geambasu si-a inselat sotia cu Doina Spataru. Calin face dezvaluiri incendiare despre tatal lui

Doina Spataru, Malina Olinescu, Petre si Calin Geambasu, patru personaje in jurul carora se invarte o poveste tumultoasa, cu o istorie stufoasa. Ani intregi, multe momente de povestit, secrete si din ce in ce mai mult mister, toate izbucnesc odata cu trecerea timpului si acumularea intrebarilor, in special in ceea ce-l priveste pe Calin. S-a .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2344 seconds )