Libnet.ro
UNICEF

16:00

Cristian Tudor Popescu (CTP) explica de ce a fost dezamagit de primul contact sexual (VIDEO GALERIE FOTO)

B1 B1,
Cristian Tudor Popescu (CTP) explica de ce a fost dezamagit de primul contact sexual (VIDEO GALERIE FOTO)

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a starnit o serie de controverse in mediul online, iar recent un interviu pe care l-a acordat in 2004, a devenit viral. in materialul video, gazetarul ii povestea lui Emil. continuă pe B1

Un video in care CTP explica de ce a fost dezamagit de primul sau contact sexual a devenit viral: Trebuia sa fie un soi de dezlantuire de energii cosmice

Un interviu video cu gazetarul Cristian Tudor Popescu realizat de Emil Hurezeanu in vechea sa emisiune de la Antena 1, Romania mea, a devenit viral. CTP explica in filmarea din 2004 de ce a fost dezamagit de primul act sexual.

Cristian Tudor Popescu, declaratie socanta: Copiii isi fac singuri educatie sexuala pe internet. Lor le trebuie terapeuti!

O declaratie facuta de Cristian Tudor Popescu a creat controverse, sambata, in mediul online.

CTP explica declaratiile controversate referitoare la masturbare: Eu vreau mai mult decat educatie sexuala in scoli. Ce mesaj are pentru criticii sai

Cristian Tudor Popescu a dat un interviu in care a explicat afirmatiile sale despre educatia sexuala si despre masturabare. Gazetarul sustine ca declaratia sa de vineri seara a fost inteleasa gresit.

VIDEO Reactii dupa declaratiile lui CTP despre masturbare si deformarea centrului sexual de pe scoarta

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a sustinut vineri seara ca nu este nevoie de educatie sexuala in scoli, ci de terapie, spunand ca fetelor care se masturbeaza clitoridian in adolescenta e posibil sa li se deformeze centrul sexual de pe scoarta. Declaratiile sale au starnit un val de consternare pe social-media si au fost taxate de scriitoarea Petronela Rotar, directorul Centrului pentru Jurnalism Independent CJI), Ioana Avadani, dar si de vicepresedinta Institutului pentru Solidaritate Sociala, lectorul Maria Cernat si de specialista in comunicare Oana Marinescu.

Mircea Badea comenteaza declaratiile facute de CTP pe tema educatiei sexuale din scoli: Sper sa faca si un episod 2

Mircea Badea a avut o prima reactie dupa declaratiile controversate facute de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, legate de educatia sexuala din scoli.

Precizarile lui CTP dupa valul de reactii la declaratia despre masturbare: Mi-am gasit beleaua cu declaratiile astea

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a raspuns dupa valul de reactii pe care le-a provocat cu declaratiile despre masturbare si deformarea centrului sexual de pe scoarta.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )