Libnet.ro
UNICEF

17:45

Cum arata acum Emanuel din trupa Stigma: in Canada am lucrat trei luni intr-o pizzerie

Adevărul Adevărul,
Cum arata acum Emanuel din trupa Stigma: in Canada am lucrat trei luni intr-o pizzerie

Fraier, Jumatate tu, jumatate eu, acestea sunt doar cateva dintre hiturile cu care Emanuel si Cornel componentii trupei Stigma) se impuneau pe piata in anii 90. Anii au trecut, succesul a continuat, dar, la un moment dat, peste cariera muzicala a celor doi s-a lasat linistea. Acum, Emanuel e decis sa ajunga la sufletul romanilor cu alte piese grele. continuă pe Adevărul

Va amintiti de Emanuel din trupa Stigma? A ajuns de nerecunoscut. Ce a fost nevoit sa faca in Canada

Emanuel Mirea a fost unul din cantaretii care si-au incercat norocul in anii 90 in industria muzicala romaneasca. Cu ce se ocupa acum si cum arata fostul solist al trupei Stigma? Ce experiente a fost nevoit sa traverseze in Canada? Emanuel din trupa Stigma, de nerecunoscut Emanuel si Cornel faceau parte din una dintre cele .

Misha lui Connect R, transformare totala. Cum arata acum fosta sotie a artistului FOTO

Misha, fosta sotie a lui Connect-R, este de nerecunoscut! Frumoasa artista a recurs la o noua schimbare de look si a surprins pe toata lumea. Adepta a transformarilor radicale, Misha vine in fata fanilor ei cu propuneri inedite, atat din punct de vedere vestimentar, cat si in ceea ce priveste look-urile, imaginea ei fiind mereu .

Ionut Gologan nu a scapat de ce este mai rau! Ce au decis acum autoritatile din Malaezia pentru roman

Acum, mai bine de 8 ani, presa romaneasca, si nu numai, scria amplu despre cazul lui Ionut Gologan, romanul arestat pe aeroportul din Kuala Lumpur cu aproape 1,5 kilograme de metamfetamine in bagaje. Ionut, in timpul anchetei, declara ca nu stia ca are droguri intr-un compartiment ascuns al gentii si era pasibil, conform legislatiei, de .

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )