Libnet.ro
UNICEF

15:15

Nistorescu si Funeriu, schimb de replici acide pe tema Tudor Gheorghe: Un suflet mort intr-un trup inca viu

Adevărul Adevărul,
Nistorescu si Funeriu, schimb de replici acide pe tema Tudor Gheorghe: Un suflet mort intr-un trup inca viu

Rapsodul Tudor Gheorghe a iscat o disputa aprinsa intre fostul ministru al Educatiei Daniel Funeriu si jurnalistul Cornel Nistorescu. continuă pe Adevărul

Tudor Gheorghe, criticat dur de Daniel Funeriu, dupa concerul Degeaba 30: Bai, talent: nu ti-e rusine?

Televiziunea Romana a fost criticata dupa ce a difuzat spectacolul intitulat Degeaba 30, al artostului Tudor Gheorghe. Concertul are trimiteri critice la adresa Uniunii Europene si a celor care au protestat in strada in ultimii ani. Canalie talentata, l-a etichetat Daniel Funeriu, fost ministru al Educatiei, pe Tudor Gheorghe. Tudor Gheorghe, criticat dur de Daniel .

PSD sare in apararea lui Tudor Gheorghe, dupa criticile lui Funeriu

PSD Dambovita a adresat o scrisoare deschisa tuturor primarilor din judet prin care le propune sa acorde titlul de cetatean de onoare lui Tudor Gheorghe in semn de apreciere pentru contributia exceptionala avuta la promovarea culturii si a patrimoniului cultural romanesc.

Replica lui Tudor Gheorghe dupa ce a fost criticat de Funeriu si Caramitru

Tudor Gheorghe 74 de ani) a dat replica dupa ce a fost acuzat ca face propaganda pro-comunism si critica Uniunea Europeana in spectacolul Degeaba 30, difuzat recent de Televiziunea Romana.

Tudor Gheorghe, aspru criticat dupa ce TVR i-a difuzat spectacolul Degeaba 30. Funeriu: Sa-ti fie rusine, canalie talentata!

Televiziunea Romana este din nou tinta criticilor dupa ce a difuzat spectacolul Degeaba 30 al lui Tudor Gheorghe in care exista si trimiteri critice la adresa Uniunii Europene. Nici artistul nu a scapat de comentariile negative.

Tudor Gheorghe, in centrul unui scandal urias

Fostul ministru al Educatiei, Daniel Funeriu, si fostul consilier al lui Dan Barna, Andrei Caramitru, l-au criticat dur pe Tudor Gheorghe pentru spectacolul intitulat Degeaba 30, difuzat pe 26 ianuarie de TVR.

PSD Dambovita cere primarilor din judet sa il faca cetatean de onoare pe Tudor Gheorghe, acuzat ca face propaganda pro-comunism prin spectacolul Degeaba 30

PSD Dambovita le scrie primarilor din judet, propunandu-le sa ii acorde titlul de cetatean de onoare lui Tudor Gheorghe, in semn de apreciere pentru contributia exceptionala avuta la promovarea culturii si a patrimoniului cultural romanesc. Filiala PSD reclama un atac grobian comis de pseudo-politicieni PNL impotriva unui simbol al culturii nationale, in contextul controverselor generate de spectacolul acestuia Degeaba 30 si al criticilor ca face propaganda pro-comunism.

Tudor Gheorghe va deveni cetatean de onoare al Capitalei

Titlul de cetatean de onoare al Capitalei va fi conferit lui Tudor Gheorghe, dar si unui numar de zece personalitati din domeniul medical, conform unor proiecte adoptate in sedinta Consiliului General al Capitalei, scrie Agerpres.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )