Libnet.ro
UNICEF

16:00

PROFETIA CARE TE iNGHEATA: Va lovi curand Romania! Cea mai cutremuratoare prevestire a momentului

B1 B1,
PROFETIA CARE TE iNGHEATA: Va lovi curand Romania! Cea mai cutremuratoare prevestire a momentului

Prezicatoarea Maria Ghiorghiu a postat pe blogul sau personal un nou mesaj despre un posibil mare cutremur care va lovi Romania. continuă pe B1

ATENTIE, ROMANI! Vine URGIA peste ROMANIA! CEA MAI GREA IARNA din ultimii 30 DE ANI!

Meteorologii au facut anuntul pe care multi il asteptau. Iata cum va fi vremea in aceasta iarna. Iata prima pr.

Cea mai frumoasa soferita de TIR din Romania le suceste mintile soferilor. Ce veste a primit acum tanara de 22 de ani

Ar putea da TIR-ul fara dubii pe cateva defilari de moda. Cum arata fata care a fost desemnata cea mai frumoasa soferita de camion din Romania, in urma unui concurs organizat pe Facebook. Cea mai frumoasa soferita de TIR din Romania Pe numele ei Malina Elena Ghileschi a fost desemnata Cea mai frumoasa soferita din .

VIDEO INTERVIU Ce senzatii ai cand mergi cu o viteza de 300 kmh? Experienta traita de cea mai rapida motociclista din Romania:Ma feresc in trafic, multi soferii ii dispretuiesc pe mopedisti

Cand mergi cu o viteza de peste 300 kmh simti ca esti pe o racheta aer-aer! - povesteste cea mai rapida motociclista din tara, Cristina Udrescu. Senzatiile de pe circuit sunt complet diferite de experientele pe care le traieste, zilnic, in traficul din Bucuresti. Merg foarte incet, ma depasesc toti livratorii de pizza. Soferii se poarta urat cu cei care folosesc mopede, unii sar la bataie cand vad ca sunt fata!. intr-un interviu pentru Hotnews, Cristina Udrescu s-a referit la modul in care ar trebui schimbata legislatia, dar si la greselile pe care le fac atat soferii, cat si motociclistii intr-un trafic care pare mai degraba o tortura.

Ce spune Raluca Turcan despre cea mai mare pensie din Romania. Cine castiga 74.000 de lei pe luna

Raluca Turcan a vorbit despre pensiile speciale si masurile pe care Guvernul Orban intentioneaza sa le implementeze pentru a rezolva problema discrepantelor si inechitatilor dintre pensiile magistratilor si cele ale oamenilor obisnuiti. Raluca Turcan, despre pensiile speciale: Simti o revolta in raport cu alti pensionari care au muncit foarte mult Vicepremierul a anuntat ca exista .

(P) Compania Ness a inchiriat peste 4.100 mp in UBC 0, cea mai inalta cladire de birouri din Romania, dezvoltata in Iulius Town Timisoara

Ness Digital Engineering si Iulius Town Timisoara au incheiat un parteneriat privind inchirierea a doua etaje din imobilul office United Business Center 0 UBC 0). Cea mai inalta cladire de birouri din Romania, de 155 m si 27 de etaje, va fi inaugurata.

Cea mai noua autostrada promisa in Romania: ce orase leaga si cand se va construi

Romanii sunt cei mai ineficienti in a realiza autostrazi, infrastructura fiind egala cu zero in foarte multe colturi ale tarii. Asta nu inseamna insa ca nu se realizeaza proiecte noi pe marginea acestui subiect. O noua autostrada ipotetica va lega la un moment dat localitatile Siret Suceava Ploiesi. Promisiunea legata de autostrada A7 .

A fost aleasa cea mai frumoasa soferita din Romania. Bruneta de 22 de ani face ravagii in trafic (FOTO)

A fost aleasa cea mai frumoasa soferita din Romania si spune ca nu se vede facand altceva. Malina-Elena Ghileschi are 22 de ani, este din Botosani, conduce tiruri de aproape un an, potrivit Drum cu.

VIDEO Cea mai importanta televiziune din Canada, reportaj elogios in Romania Biancai Andreescu: Anii petrecuti aici i-au modelat cariera

Cea mai importanta televiziune din Canada - CBCRadio Canada - a trimis o echipa la Pitesti si in satul Vaideeni pentru a face un reportaj despre inceputurile Biancai Andreescu, revelatia anului 2019 in tenisul mondial.

Galerie foto: Ce au facut concurentii Asia Express, la intoarcerea acasa. Iubita lui Speak, cea mai indrazneata

Concurentii Asia Express, din sezonul 3, s-au intors acasa, iar dorul de Romania pare se fi fost foarte mare. Imediat ce s-au vazut reveniti cu bine pe meleagurile natale, vedetele au avut grija sa le spuna asta si fanilor, de pe retelele sociale. Galerie foto: Ce au facut concurentii Asia Express, la intoarcerea acasa. Iubita .

Cea mai veche poveste spusa vreodata - intr-o pestera din Indonezia a fost descoperita o pictura de 44.000 de ani, reprezentand o scena de vanatoare

Arheologii care au facut cercetari in pesterile din Indoezia spun ca au descoperit cea mai veche opera de arta care spune o poveste: o scena de vanatoare pictata cu pigment rosu pe peretii unei pesteri, acum 43. 000 de ani. Pictura din insula Sulawesi infatiseaza oameni supranaturali care vaneaza animale salbatice. Este, spun arheologii, cea mai veche reprezentare de arta figurativa. Scena este extrem de sofisticata pentru cat este de veche si arata ca oamenii aveau capacitati creative extraordinare.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2341 seconds )