Libnet.ro
UNICEF

07:30

Selly, PRIMELE DECLARATII dupa ACCIDENTUL DE MASINA! SI-A FACUT PRAF BOLIDUL DE LUX! Nu am vrut sa se afle... (FOTO)

B1 B1,
Selly, PRIMELE DECLARATII dupa ACCIDENTUL DE MASINA! SI-A FACUT PRAF BOLIDUL DE LUX! Nu am vrut sa se afle... (FOTO)

Selly, unul dintre cei mai cunoscuti vllogeri din Romania, a facut accident cu bolidul sau de 70. 000 de euro, pe care abia il cumparase, de o luna. continuă pe B1

Alice Badea, primele declaratii dupa ce a fost agresata de iubit. Ce s-a intamplat intre ea si Whats Up

Alice Badea vine cu primele declaratii despre agresiunea de care a avut parte. Aceasta a vorbit despre ce s-a petrecut in apartamentul lui What s Up. Ce s-a petrecut, de fapt, in imobilului artistului ? Alice Badea, primele declaratii dupa ce a fost agresata de What s Up Alice Badea a facut primele declaratii despre .

Fiul cel mare al Ilenei Ciuculete, primele declaratii de la inmormantarea lui Cornel Gales. De ce l-a iertat Mugurel Sfetcuv

Cornel Gales va fi inmormantat astazi, 12 decembrie, langa sotia sa, interpreta de muzica populara Ileana Ciuculete, care s-a stins in urma cu doi ani. Mugurel Sfetcu, fiul cel mare al artistei a facut primele declaratii de la funeralii. Cei doi nu au fost in relatii bune, dar tanarul a simtit sa il ierte. Care .

CSM ia primele masuri dupa raportul devastator al Inspectiei Judiciere cu privire la neregulile de la Parchetul Caracal

CSM ia azi primele masuri dupa raportul devastator al Inspectiei Judiciere referit la neregulile de la Parchetul de pe langa Judecatoria Caracal. Potrivit documentului, procurorii dadeau solutii de clasare pe banda rulanta chiar daca stiau autorii in unele dosare. in plus, raportul precizeaza ca procurorii nu erau interesati sa-si faca treaba si au reusit sa solutioneze mai putin de 50% din dosarele pe care le aveau in lucru.

Lacrimi pentru CATALIN BOTEZATU! S-a intamplat dupa accidentul cumplit! Va anuntam cu regret ca...

Noi detalii au iesit la iveala despre accidentul in care a fost implicata masina celebrului creator de moda Catalin Botezatu. Una dintre masinile cunoscutului creator de moda a fost.

SOC in showbiz! Adriana Bahmuteanu PIERDE COPIII? Primele declaratii ale vedetei ANTENEI 1 despre DECIZIA INSTANTEI

Adriana Bahmuteanu este la un pas sa-si piarda copii, dupa decizia instantei! Vedeta Antenei 1 se afla intr-un razboi continuu cu fostul ei sot, Silviu Prigoana! INCENDIAR! CRISTIAN POMOHACI A.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1982 seconds )