Libnet.ro
UNICEF

12:45

S-A TERMINAT! Cornelia REDNIC a facut ANUNTUL SOC dupa 27 de ani de CASNICIE cu LUPU! DECIZIA, luata de COMUN ACORD (GALERIE FOTO)

B1 B1,
S-A TERMINAT! Cornelia REDNIC a facut ANUNTUL SOC dupa 27 de ani de CASNICIE cu LUPU! DECIZIA, luata de COMUN ACORD (GALERIE FOTO)

Cornelia si LupuRednic formeaza unul dintre cele mai frumoase, longevive si mai indragite cupluri din lumea muzicii populare, dar si din showbizul romanesc. Sunt casatoriti de 27 de ani si se iubesc ca. continuă pe B1

Stirea NEAGRA a momentului: Viorel Lis va fi INCINERAT! Oana a facut ANUNTUL, in LACRIMI

Viorel Lis a socat Romaniacu una dintre declaratiile sale! Fostul primar al Capitalei a vorbit despre moartea sa. El a zis ca dupa ce va trece in nefiinta, doreste sa fie incinerat, nu ingropat, iar.

RELATIE BOMBA in SHOWBIZUL ROMANESC! Celebra blondina a facut anuntul SOCANT: Nu are nicio treaba cu lumea noastra (FOTO)

Ana Morodan, devenita vedeta de prim rang dupa ce a participat la Asia Express in sezonul trecut, a vorbit despre iubitul ei. Ce vrei sa zic de iubit? Oamenii din jurul meu il cunosc. Cand.

CUTREMURATOR: Mirabela Dauer A CEDAT! Tocmai a fost facut anuntul. Fanii sunt in lacrimi

Nu se mai termina dramele in muzica romaneasca. Un nou anunt trist inlacrimeaza fanii. Mirabela Dauer nu a fost prezenta la inmormantarea lui Mihai Constantinescu, iar acum, la patru zile dupa ce bunul .

SCANDAL total la KANAL D! Andreea Mantea a facut anuntul: Gata, nu mai putem continua asa! Paruiala iN DIRECT

Celebra prezentatoare Andreea Mantea a facut o criza de nervi in editia de astazi a emisiunii Puterea dragostei. Daca pana acum concurentii de la Puterea dragostei sezonul 2 au putut sa plece si.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )