Libnet.ro
UNICEF

16:15

SOC iN MUZICA POPULARA! Cornelia Rednic a ajuns DE NERECUNOSCUT! E numai PIELE SI OS! (FOTO)

B1 B1,
SOC iN MUZICA POPULARA! Cornelia Rednic a ajuns DE NERECUNOSCUT! E numai PIELE SI OS! (FOTO)

Cornelia Rednic a ajuns de nerecunoscut! Celebra cantareata e intr-o forma de zile mari dupa ce a slabit kilograme bune, relateaza Stirescu. continuă pe B1

Drama fara precedent in muzica populara! Din pacate indragita interpreta iubita de milioane de romani a murit: A avut probleme cardiace!

Cantareata de muzica populara Elena Ionescu Cojocaru s-a stins din viata, la varsta de 68 de ani.

BOMBA iN MUZICA POPULARA! Silvana Riciu SE MARITA la un an dupa divort! Cine e alesul cu care face nunta in septembrie

Silvana Riciu se marita la doar un an de la divortul, in mare secret, dupa o casnicie de aproape 20 de ani, scrie Ciao. ro. indragita interpreta de muzica populara si-a gasit jumatatea in persoana lui.

Doliu urias in muzica populara romaneasca: Artistul iubit de milioane de romani a murit... Din pacate a facut infarct

Muzica populara este zguduita de o noua veste tragica! Interpretul Daniel Siminic a murit in urma unui infarct. Cea care a facut cumplitul anunt este cantareata Andrada Barsauan, care avea un proiect in.

Cum a murit cantareata de muzica populara Ana Maria Pop. Nu a avut nicio sansa VIDEO

Cantareata de muzica populara Ana Maria Pop, in varsta de 37 de ani, a murit duminica seara, in urma unui accident rutier produs pe DN 1C, pe raza comunei Cicarlau, a precizat Biroul de comunicare al IPJ.

Cantareata de muzica populara Anamaria Pop a murit intr-un accident de masina

O cantareata de muzica populara a murit intr-un accident produs duminica pe DN1C pe raza localitatii Cicarlau, judetul Maramures. Potrivit politistilor, femeia aflata la volan a pierdut controlul volanului si s-a izbit de un stalp, relateaza Mediafax.

A murit cantareata de muzica populara Anamaria Pop

Anamaria Pop, o indragita cantareata de muzica populara, a murit duminica intr-un accident de circulatie produs in localitatea Cicarlau din judetul Maramures. Artista, in varsta de 36 de ani, a.

Cantareata de muzica populara Anamaria Pop a murit intr-un grav accident de circulatie. Artista abia implinise 36 de ani

Anamaria Pop, o indragita solista de muzica populara din judetul Maramures a decedat duminica, 18 august, intr-un accident de circulatie produs pe raza localitatii Cicarlau, judetul Maramures. Aceasta a fost resuscitata de catre medicii veniti la fata locului, dar din pacate nu a raspuns manevrelor.

TRAGEDIE in muzica populara! Celebra cantareata Anamaria Pop a decedat intr-un teribil accident rutier! Imagini greu de privit (VIDEO)

Tragedie cumplita in muzica populara! Celebra cantareata Anamaria Pop a murit intr-un cumplit accident rutier produs laCicirlau.

Dupa MOARTEA Ionelei Prodan, o NOUA DRAMA loveste muzica populara: Da, din pacate e vorba de indragita ELENA MERISOREANU...

Elena Merisoreanu isi ascunde foarte bine varsta de 70 de ani pe care o are, dar o ajuta si operatiile estetice pe care si le-a facut de-a lungul timpului. Artista de muzica populara a fost criticata.

Doliu in muzica populara: Din pacate, indragita cantareata care era iubita de intreaga Romanie a murit...

Lumea populara este in doliu, dupa moartea cantaretei Elena Ionescu Cojocaru. Aceasta avea probleme cardiace de multi ani.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )