Libnet.ro
UNICEF

11:01

SOC iN SHOWBIZ! Cornelia a facut ANUNTUL NEASTEPTAT dupa 27 de ani de CASNICIE cu LUPU REDNIC! DA, e adevarat

B1 B1,
SOC iN SHOWBIZ! Cornelia a facut ANUNTUL NEASTEPTAT dupa 27 de ani de CASNICIE cu LUPU REDNIC! DA, e adevarat

Intrepretii de muzica populara, Cornelia si LupuRednic au vorbit, in cadrul unui interviu, despre relatia lor frumoasa de casnicie. Ei sunt casatoriti de 27 de ani si se iubesc ca la. continuă pe B1

ANAMARIA PRODAN a luat decizia RADICALA, dupa ani de casnicie cu REGHE! Chiar ea a facut ANUNTUL

Anamaria Prodan a vorbit intr-un recent interviu despre relatia pe care o are cu Laurentiu Reghecampf. SOC LA KANAL D! NOI PROBLEME PENTRU TEO TRANDAFIR! BURSCU A FACUT ANUNTUL iN LACRIMI Sexy-impresara nu.

Veste proasta pentru pensionari. Comisia Europeana a facut anuntul despre majorarea pensiilor in Romania

Comisia Europeana a facut anuntul mult asteptat de pensionari. Din pacate, noua Lege a pensiilor constituie un risc semnificativ vizavi de majorarea pensiilor. Iata ce arata raportul Comisiei! Comisia Europeana, anunt despre majorarea pensiilor Noua Lege a pensiilor este un risc pentru deficitul public din anul 2020, dar si pentru cel din anii urmatori, daca .

Ultima ora! Ce se intampla cu cresterea pensiilor. Noul Executiv tocmai a facut anuntul

Noul Executiv a facut anuntul legat de cresterea pensiilor. Sunt vesti la care romanii nu se asteptau, mai ales in pragul celui de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale, ce va fi organizat peste cateva zile. Ultima ora! Ce se intampla cu cresterea pensiilor Ludovic Orban a facut un anunt esential, legat de cresterea pensiilor, pentru .

VESTEA SOC a zilei! Este vorba despre Cristian Tantareanu! MEDICII au facut ANUNTUL TRIST

Cristian Tantareanu s-a luptat ani buni cu o boala grea. CRISTI BORCEA A FACUT-O DUPA CE A IESIT DIN iNCHISOARE! RAVAGII CU VALENTINA PELINEL! OAMENII SI-AU FACUT CRUCE CAND I-AU VAZUT FOTO) in urma.

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )