Libnet.ro
UNICEF

09:30

Adriana Trandafir, despre experienta pe care a trait-o in spital: Dupa ce am trecut poarta spitalului, parca am intrat intr-o alta lume. Tuturor ne era frica de moarte (VIDEO)

B1 B1,
Adriana Trandafir, despre experienta pe care a trait-o in spital: Dupa ce am trecut poarta spitalului, parca am intrat intr-o alta lume. Tuturor ne era frica de moarte (VIDEO)

Adriana Trandafir a dezvaluit prin ce a trecut in perioada in care a fost internata la Spitalul Matei Bals, dupa ce a fost testata pozitiv cu coronavirus. Actrita a petrecut 6 saptamani in spital si a. continuă pe B1

Mihai Gadea, fata in fata cu Adriana Trandafir. Cum a invins moartea indragita actrita, dupa ce a fost infectata cu COVID-19

Actrita Adriana Trandafir a fost infectata cu noul coronavirus si a petrecut sase saptamani la Institutul Matei Bals din Capitala. Acolo se aflau internati si artistii Marcel Pavel si Ozana Barabancea, alaturi de care a participat la filmarile pentru emisiunea Te cunosc de undeva! a postului Antena 1.

Cum arata Adriana Trandafir, dupa ce s-a vindecat de COVID-19. Primele imagini cu vedeta Antena 1

Adriana Trandafir a revenit pe scena dupa ce pe 22 iunie a fost internata la institutul de Boli Infectioase Matei Bals fiind infectata cu coronavirus. Actrita filma la emisiunea Te cunosc de undeva unde facea cuplu cu Romica Tociu, atunci cand a aflat ca este infectata. Cum arata Adriana Trandafir, dupa ce s-a vindecat de .

Adriana Trandafir, din nou pe scena, la o luna dupa ce a fost bolnava de COVID-19

Actrita de teatru si televiziune Adriana Trandafir 64 de ani) a revenit pe scena, dupa ce pe 22 iunie a fost internata la institutul de Boli Infectioase Matei Bals cu COVID-19.

Incredibil ce se intampla cu Adriana Trandafir, la o luna dupa ce fost bolnava de COVID-19

Adriana Trandafir a trecut prin clipe teribile, atunci cand a aflat ca este bolnava de COVID-19. Actrita s-a infectat pe platourile de filmare ale emisiunii Te cunosc de undeva, alaturi de mai multi colegi. Din.

Ce scrie in Biblie despre stangaci. Top 5 mistere despre persoanele care scriu cu mana stanga

Conform unor statistici, 12% din populatia globului este stangace. Din cauza numarului mic de stangaci, producatorii de gadgeturi sau ustensile de gatit nu concep produse pentru nevoile lor. Top 5 curiozitati despre persoanele care scriu cu mana stanga. Ce scrie in Biblie despre stangaci. Aristotel, Leonardo da Vinci, Michelangelo, Mozart, Charlie Chaplin, Bill Gates si .

Putin si Zelenski au vorbit la telefon despre armistitiul care incepe intre Rusia si Ucraina

Vladimir Putin si omologul sau ucrainean Volodimir Zelenski au vorbit duminica la telefon despre conflictul din estul Ucrainei. Cei doi si-au exprimat sprijinul pentru armistitiul care incepe astazi, au anuntat birourile acestora, conform Reuters, citata de News. ro.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )