Libnet.ro
UNICEF

20:30

Cele mai cautate cuvinte pe Google in 2020! Surpriza, coronavirus nu este pe primul loc!

ADPM ADPM,
Cele mai cautate cuvinte pe Google in 2020! Surpriza, coronavirus nu este pe primul loc!

Desi 2020 va ramane in memoria tuturor drept anul pandemiei, surpriza! Cel mai cautat cuvant pe Google in ultimele 12 luni nu a fost coronavirus! . continuă pe ADPM

Companiile din turism au lansat chartere pentru cele mai cautate destinatii exotice de Revelion. Pentru cea mai scumpa toate biletele au fost vandute

Mai multi touroperatori romani au a decis operarea primelor curse charter catre destinatiile exotice aflate in topul preferintelor turistilor romani.

Cele mai tari cautari pe Google in 2020: ce e fugu, pogo si coronavirus, in top

Pandemia si evenimentele anului 2020 si-au pus amprenta si asupra cautarilor romanilor pe Google. Cautarile anului 2020 in Romania reflecta toate schimbarile pe care anul acesta le-a.

Top 8 tablete cele mai bune cadouri pentru Craciun 2020

In perioada aceasta simtim nevoia din ce in ce mai mult sa fim mai cumpatati cu bugetul nostru si cu achizitiile pe care le facem. Iar daca avem un buget special alocat pentru cadourile de Craciun, cea mai inteleapta alegere e sa-l cheltuim constiincios si sa ne orientam catre lucrurile cu adevarat importante, cadouri utile si achizitii care se pot dovedi a fi extrem de practice.

Coronavirus |Suedezii vor primi SMS-uri cu cele mai recente masuri de controlare a epidemiei

Toti cei 10,3 milioane de locuitori din Suedia vor primi un SMS care va contine cele mai recente dispozitii guvernamentale adoptate pentru a limita propagarea noului coronavirus, informeaza DPA, preluat de Agerpres.

Studiu: Bastioanele extremei drepte, cele mai afectate de pandemia de COVID-19 in Germania

Zonele cele mai afectate de al doilea val al pandemiei de coronavirus sunt in Germania bastioane ale extremei drepte, care se opun restrictiilor si care sunt sensibile la teoriile conspiratiei, informeaza miercuri AFP.

Aproape 2.000 de noi cazuri de COVID-19 in Capitala Topul judetelor cu cele mai multe imbolnaviri noi este deschis de Cluj

Aproape 2. 000 de noi cazuri de COVID-19 au fost raportate in Capitala in ultimele 24 de ore. Topul judetelor cu cele mai multe imbolnaviri noi este deschis de Cluj, cu 464 de imbolnaviri noi.

Cele mai urmarite seriale Netflix in Romania in 2020

Anul acesta, mai mult ca niciodata parca, toti ne-am redescoperit pasiunea pentru a urmari filme si seriale. Iata aici care au fost cele mai urmarite seriale Netflix in Romania in 2020.

Cele mai bune numere de stand-up comedy. Top 7 spectacole pe care trebuie sa le vezi VIDEO

Ce poate fi mai relaxant, in perioada de pandemie, decat sa te uiti la ceva amuzant?! Daca ai vazut deja toate sitcom-urile interesante, te poti orienta catre cele mai bune numere de stand-up comedy. Afla si tu care sunt top 7 spectacole pe care trebuie sa le vezi! Topul celor mai bune spectacole de stand-up .

Cele mai neinspirate cadouri de Craciun. Sa nu le oferi, niciodata!

Se apropie sarbatorile de iarna iar toata lumea este in cautare de daruri pentru cei dragi. in cazul in care nu doresti sa dai gres cu alegerea lor, iata care sunt cele mai neinspirate cadouri de Craciun, conform unui studiu. Punem pariu ca multe dintre acestea le-ai oferit in alti ani?! Ce sa nu cumperi .

Cyberpunk 2077 - S-a lansat unul dintre cele mai asteptate jocuri video ale anului, realizat de o companie poloneza care a investit in el peste 250 milioane euro

Compania poloneza CD Projekt a lansat joi pe piata jocul Cyberpunk 2077, unul dintre cele mai asteptate ale anului. Jocul a primit review-uri excelente, dar are si o multime de bug-uri. Compania poloneza a investit 270 milioane euro la acest joc la care a lucrat cativa ani si valoarea de piata a CD Projekt a ajuns la peste 9 miliarde euro datorita unui joc lansat acum 5 ani. Actiunea din Cyberpunk 2077 se desfasoara intr-un oras distopic, iar grafica este excelenta.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )