Libnet.ro
UNICEF

19:15

Cum se simte Rica Raducanu si sotia acestuia, internati cu Covid-19

B1 B1,
Cum se simte Rica Raducanu si sotia acestuia, internati cu Covid-19

Rica Raducanu este internat in spital, alaturi de sotia sa, dupa ce ambii au fost testati pozitive pentru noul coronavirus. daca fostul fotbalist se simte destulde bine, femeia a facut o forma mai grava. continuă pe B1

Momente cumplite pentru Rica Raducanu si sotia lui. in ce stare grava se afla, vesti de ultima ora

Fostul portar, Rica Raducanu si sotia sa, trec prin momente cumplite. Acestia au fost testati pozitiv cu noul coronavirus, iar in prezent se afla amandoi internati la spitalul Matei Bals din Capitala. Momente cumplite pentru Rica Raducanu si sotia lui Rica Raducanu si sotia sa sunt infectati cu coronavirus, iar fostul sportiv a marturisit ca .

Informatii de ultima ora despre Rica Raducanu, infectat cu covid-19. Sotia lui a ajuns la ATI

Rica Raducanu si sotia sa sunt internati in spital din cauza noului coronavirus. Acesta a intrat in direct, in emisiunea lui Catalin Maruta, unde a spus prin ce trece in aceste momente. Informatii de ultima ora despre Rica Raducanu, infectat cu covid-19 Rica Raducanu a spus ca se simte bine, insa sotia sa a fost .

Rica Raducanu, suparat pe medicii care l-au tratat de Covid-19: Nu mi-au facut decat doua injectii

Fostul fotbalist Rica Raducanu si sotia acestuia sunt internati de o saptamana la spitalul Matei Bals din Capitala, dupa ce au fost confirmati pozitiv cu Covid-19, Rica Raducanu a vorbit de pe patul de spital. Fostul portar al Rapidului nu are simptome prea grave, dar medicii il tin sub monitorizare din cauza varstei inaintate. in schimb, sotia sa a avut nevoie de oxigen.

Sotia lui Rica Raducanu, in stare grava la ATI: Mi-e si frica sa o sun, ca nu raspunde

Rica Raducanu si sotia, ambii infectati cu SARS-Cov-2 sunt internati la Spitalul Victor Babes din Capitala. Fostul mare portar al Rapidului are o forma usoara a bolii, insa sotia sa a fost transferata in stare grava la ATI.

Rica Raducanu, primele declaratii de pe patul de spital. Cum se simte fostul portar, infectat cu COVID-19

Rica Raducanu afost internat in spitalalaturi de sotia sa, dupa ce a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. Fostul portar, in varsta de 74 de ani, a oferit miercuri primele declaratii despre.

Rica Raducanu, internat la spital cu Covid-19

Rica Raducanu, fostul mare portar al Rapidului si al echipei nationale a fost internat in spital, alaturi de sotia lui, ambii fiind infectati cu virusul SARS-Cov-2.

Rica Raducanu, internat impreuna cu sotia sa in spital - Ambii s-au infectat cu Covid-19

Fostul portar Rica Raducanu a fost internat in spital dupa ce a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, informeaza fcrapid. ro.

Rica Raducanu a fost diagnosticat cu COVID-19: Fostul portar este internat in spital

Rica Raducanu a fost testat pozitiv pentru infectia cu noul coronavirus. Fostul portar este internat in spital impreuna cu sotia lui, care a fost, de asemenea, diagnosticata cu COVID-19. Anuntul a fost facut,.

Rica Raducanu, declaratii de pe patul spitalului: Sotia are nevoie de oxigen

Internat la Matei Bals, dupa ce a avut test pozitiv pentru COVID-19, fostul mare portar e, aparent, in afara oricarui pericol, insa are emotii pentru sotia sa.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )