Libnet.ro
UNICEF

16:00

Fratele lui Florin Salam, testat POZITIV pentru noul coronavirus! A fost transferat de urgenta la Matei Bals

B1 B1,
Fratele lui Florin Salam, testat POZITIV pentru noul coronavirus! A fost transferat de urgenta la Matei Bals

Florin Salam are parte de o noua drama in familia sa mult incercata. Fratele sau, care mai sufera si de alte afectiuni, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus! Barbatul se lupta in aceste momente pentru vi. continuă pe B1

Un angajat de la Centrul de Detentie Craiova, testat pozitiv pentru noul coronavirus

Administratia Nationala a Penitenciarelor ANP) a anuntat, luni, ca un angajat al Centrului de Detentie Craiova a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus. Un angajat de la Centrul de Detentie Craiov.

Lacrimi si durere pentru familia lui Florin Salam. Este in stare grava, la spital

Florin Salam trece prin momente crunte, dupa ce fratele sau a ajuns la Spitalul Floreasca grav bolnav. Barbatul este intubat in acest moment, iar medicii fac tot posibilul pentru a-l mentine in viata pe fratele lui Florin Salam. Fratele lui Florin Salam sufera de o boala grava si se lupta pentru viata lui la Spitalul .

MAE anunta ca inca un angajat al ministerului a fost testat pozitiv cu COVID-19

Ministerul Afacerilor Externe MAE) anunta ca inca un angajat al institutiei a fost testat pozitiv pentru infectia cu noul coronavirus. Este vorba despre o persoana care lucreaza in cadrul Centralei.

Liderul PSD Braila, testat pozitiv la noul coronavirus

Liderul PSD Braila, senatorul Ion Rotaru, a fost internat la Institutul National de Boli Infectioase.

Jair Bolsonaro, testat negativ pentru COVID-19 la aproape trei saptamani de la infectare

Presedintele brazilian Jair Bolsonaro a anuntat astazi ca a fost testat negativ pentru noul coronavirus, dupa ce a fost diagnosticat pozitiv pe 7 iulie.

Consilierul pentru securitate nationala al presedintelui Trump a fost testat pozitiv pentru coronavirus

Robert OBrien, consilierul pentru securitate nationala al presedintelui american Donald Trump a fost testat pozitiv cu coronavirusul, potrivit unor persoane familiare cu situatia citate de Bloomberg. 22 Casa Alba a confirmat informatia insa a anuntat ca nu exista niciun risc ca presedintele Trump sa fi fost expus coronavirusului.

E prapad la o ferma din Germania! Peste 100 de romani au fost testati pozitiv pentru infectia cu COVID-19

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat, luni, ca aproximativ 150 de romani care muncesc la o ferma din Germania au fost testati pozitiv pentru infectia cu COVID-19.

Lidia Buble, mesaj pentru noul iubit. Ce vrea sa faca impreuna cu acesta

In urma cu o saptamana, Lidia Buble si Razvan Simion s-au reintalnit live dupa despartire, in platoul emisiunii Neatza de la Antena 1. El i-a ramas manager, iar, precum in mesajul care le anunta separarea, cei doi pare ca au ramas foarte buni prieteni si construiesc proiectul muzical inceput. Resentimente nu au ramas, drept dovada .

Bolsonaro anunta ca s-a vindecat de COVID-19, la aproape 3 saptamani dupa ce a fost testat pozitiv

Presedintele brazilian Jair Bolsonaro a anuntat sambata, la aproape trei saptamani de la diagnosticarea sa cu COVID-19, ca a fost testat negativ, scrie AFP.

Simona Gherghe a facut testul pentru noul coronavirus: Am avut o durere de cap foarte puternica si...

Simona Gherghe i-a anuntat pe fanii internauti ca a facut testul pentru infectia cu noul coronavirus, dupa ce o persoana apropiata familiei s-a simtit foarte rau. Fosta prezentatoare TV a decis sa se testeze.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )