Libnet.ro
UNICEF

08:00

Gabriel Cotabita, depistat pozitiv cu noul coronavirus. in ce stare se afla artistul

B1 B1,
Gabriel Cotabita, depistat pozitiv cu noul coronavirus. in ce stare se afla artistul

Gabriel Cotabita a fost transportat de urgenta la spital, dupa ce a prezentat simptome specifice noului coronavirus de tip SARS-CoV-2. Gabriel Cotabita, testat pozitiv cu noul. continuă pe B1

in ce stare se afla Gabriel Cotabita. Cantaretul, la spital, infectat cu virusul covid

Celebrul solist, Gabriel Cotabita, in varsta de 65 de ani, se afla internat in spital. Artistul a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus. in ce stare se afla Gabriel Cotabita. Cantaretul este internat la spital Dupa ce a fost diagnosticat cu COVID-19, Gabriel Cotabita este internat in spital. Nu sunt prea multe detalii despre starea .

Episcopul greco-catolic, testat pozitiv cu noul coronavirus

Episcopul greco-catolic, Florentin Crihalmeanu, a fost depistat pozitiv cu noul virus COVID-19. Parintele a dezvoltato forma usoara a bolii, motiv pentru care nu a avut nevoie deinternare. El a fost.

Gabriel Cotabita, internat in spital, cu Covid-19

Gabriel Cotabita este internat in spital, dupa ce a fost diagnosticat cu Covid-19, a declarat, marti, fiica artistului, Aela. Acesta nu este in stare grava.

Gabriel Cotabita, internat dupa ce a fost infectat cu noul coronavirus. Care este starea cantaretului

Gabriel Cotabita 65 ani) a fost internat la spital fiind diagnosticat cu COVID-19. Anuntul a fost facut de sotia acestuia, insa decamdata nu se stiu detalii despre starea artistului.

Gabriel Cotabita are COVID. Artistul a fost internat in spital

Indragitul artist Gabriel Cotabita a fost diagnosticat cu COVID-19. Ajuns la varsta de 65 de ani si cu un istoric medical incarcat, artistul fiind si victima unui infarct in urma cu 6 ani, Gabriel Cotabita a fost internat in spital, unde medicii monitorizeaza cu atentie starea sa de sanatate.

Derbiul dintre AC Milan si Juventus, in pericol - Torinezii au anuntat al doilea caz de infectare cu noul coronavirus

Columbianul Juan Cuadrado este al doilea jucator din lotul echipei Juventus Torino testat pozitiv cu noul coronavirus, dupa Alex Sandro, a anuntat campioana Italiei.

Definitiile de caz pentru Sindromul respirator acut cu noul coronavirus (COVID-19), actualizate din nou

Definitiile de caz pentru Sindromul respirator acut cu noul coronavirus COVID-19) au fost actualizate, luni, de Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile CNSCBT).

COVID-19 Capitala ramane exemplul negativ al tarii: are cei mai multi infectati cu noul coronavirus in ultimele 24 ore. Cine completeaza podiumul?

Pana astazi, 4 ianuarie, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 643. 559 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus COVID 19). 198 de pacienti au fost declarati vindecati. in urma.

NICOLAE HANCU, PRESEDINTE ONORIFIC FRDNBM: Painea neambalata poate fi o sursa de infectare cu noul coronavirus

Produsele de panificatie neambalate pot fi o sursa de infectare cu noul coronavirus, potrivit domnului profesor dr. Nicolae Hancu, presedintele onorific al Federatiei Romane de Diabet, Nutritie si Boli Metabolice FRDNBM). Domnia sa recomanda cumpararea painii ambalate: Recomand acest lucru tuturor si nu doar painea, ci toate produsele de panificatie ar trebui sa fie ambalate. Aceasta este o problema de igiena.

Focar de coronavirus la un spital din Caransebes: Peste 100 cadre medicale au fost infectate cu noul coronavirus

Un nou focar de infectie a fost depistat in cursul zilei de astazi la o unitate spitaliceascadin municipiul Caransebes. Peste 100 cadre medicale au fost testate pozitivcu noul coronavirus de tip.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2661 seconds )