Libnet.ro
UNICEF

18:15

Galele de premii din 2021. Ce s-a anulat si ce s-a amanat pana acum!

ADPM ADPM,
Galele de premii din 2021. Ce s-a anulat si ce s-a amanat pana acum!

Fie ca vorbim despre Premiile Grammy, Globurile de Aur, Premiile Oscar sau Critics Choice Awards, multe evenimente importante s-au anulat ori amanat in contextul pandemiei de coronavirus. Iata cum arata anul 2021 din prisma acestor evenimente mult asteptate. continuă pe ADPM

Gica Hagi, prima lovitura financiara din 2021. Cati bani castiga Regele

Gica Hagi a dat prima lovitura financiara din 2021. S-a aflat cati bani castiga Regele Gica Hagi. De unde vin banii, cititi in articolul de mai jos. Gica Hagi a inceput 2021 cu dreptul. Ce lovitura financiara a dat Regele Gica Hagi a inceput noul an cu dreptul, scrie digisport. ro. Regele Gica Hagi a dat .

Tara in care nu vei mai putea cumpara paine fara vaccin. Legea nestiuta din 2021

Se spune ca vaccinarea anti-covid nu este obligatorie. Dar, conjuctural, s-ar putea sa ne trezim in fata unor adevarate probleme sociale. Am putea sa ne trezim ca nu vom mai putea intra in magazine, nici macar pentru o paine. Cam asa scrie presa din Elvetia, zilele acestea. in Elvetia va trebui sa fiti vaccinat pentru .

Primele campanii fashion din 2021

Cele mai mari case de moda ale lumii au lansat deja primele campanii fashion din 2021. Iata ce modele celebre apar in fotografiile pe care le vom vedea in vitrinele magazinelor, pe panouri publicitare si in paginile tuturor revistelor.

IN PRIMELE TREI LUNI DIN 2021 Marile banci americane, asteptate sa rascumpere titluri de peste 10 miliarde de dolari

Sfarsitul solid de an din 2020 a pregatit calea pentru ca bancile de top din SUA sa cumpere actiuni proprii de peste 10 miliarde de dolari in primul trimestru din 2021, in masura in care pierderile din imprumuturi din anul pandemiei nu vor fi foarte mari, iar pietele de capital sunt in ascensiune, conform analistilor chestionati de Financial Times.

Avertizare meteo. Cod galben de vant in doua judete din Romania. Rafalele vor atinge pana la 60 kmh

Meteorologii Administrastiei Nationale de Meteorologie au emis in cursul zilei de marti o avertizare de tip cod galben, pentru intensificari ale vantului, valabile in doua judete din sudul teritorilui.

Premierul Florin Citu: Ne uitam la toate sporurile in sectorul public, pentru bugetul din 2021, sa vedem care dintre ele se justifica sau nu Legea salarizarii si legea pensiilor vor fi modificate

Intrebat despre sporurile de 30% acordate in plina pandemie de coronavirus angajatilor din prefecturi, premierul Florin Citu a declarat joi, la Radio Guerrilla, ca se va face o analiza a tuturor sporurilor.

CASA Liga 1 revine cu prima etapa din 2021

Mai devreme ca oricand competitia interna se reia, marti, cu primele meciuri din etapa a 16-a, prima din returul sezonului regular.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.424 seconds )