Libnet.ro
UNICEF

15:15

Nicolae Botgros, primele declaratii dupa trei saptamani petrecute la reanimare, infectat cu COVID-19

Adevărul Adevărul,
Nicolae Botgros, primele declaratii dupa trei saptamani petrecute la reanimare, infectat cu COVID-19

Reintors acasa dupa trei saptamani in care a stat internat la reanimare, cofirmat cu coronavirus, Nicolae Botgros a declarat ca momentele petrecute la spital au fost ca si cum ar fi fost in iad. continuă pe Adevărul

Drama lui Nicolae Botgros. Ce au descoperit medicii despre plamanii lui, dupa vindecarea de virus

Nicolae Botgros a vorbit despre parcursul sau in aceasta perioada incerta si despre experienta cu coronavirus. Ce au descoperit medicii la plamanii artistului, dupa vindecare? Descoperirea medicilor la plamanii lui Nicolae Botgros. Ce s-a intamplat dupa vindecarea de virus Nicolae Botgros a trecut prin infern si a revenit. Maestrul a vorbit deschis despre experienta ca .

Nicolae Botgros a ajuns acasa, dar este dependent de masca de oxigen, dupa infectia cu COVID. Mai bine mor decat sa fiu intubat

Indragitul rapsod Nicolae Botgros a ajuns acasa dupa o luna si patru zile de spitalizare in lupta cu COVID-19. in exclusivitate pentru Antena 3, artistul a declarat ca se simte mai bine, dar este dependent de masca de oxigen dupa ce plamanii i-au fost afectati in proportie de 70%.

Maestrul Nicolae Botgros, marturisiri infricosatoare din perioada in care a fost spitalizat din cauza complicatiilor provocate de COVID-19. Viroza l-a chinuit cumplit mai bine de o luna

Nicolae Botgros, unul dintre ceimai talentatidirijori din lume, a trecut prin momente groaznice din cauza complicatiilor provocate de noul coronavirus. Maestrul a povestit intr-un interviu acordat.

Radu Tincu: Peste trei saptamani o sa vedem bolnavi pe strada de langa spital daca vom continua asa

Medicul de terapie intensiva Radu Tincu, de la Spitalul Floreasca, avertizeaza ca din cauza numarului mare de infectari,riscam ca peste trei saptamani sa vedem bolnavii de Covid-19 pe strada de.

Coronavirus SUA: 60.000 de oameni si-ar putea pierde viata in urmatoarele trei saptamani - prognoze oficiale

America intra in weekendul de dupa Ziua Recunostintei inregistrand peste 100. 000 de noi cazuri Covid-19 si 1. 200 de decese - cifre crescande, dat fiind ca 20 de state nu au raportat datele, potrivit Reuters si CNN.

Dupa trei ani de asteptare, modificarile fiscale cerute de mediul de afaceri au fost adoptate: Top 10 noutati

Modificarile aduse Codurilor fiscal si de procedura fiscala prin proiectul de lege votat de Parlament pe 24 noiembrie 2020 vin intr-un moment in care mediul de afaceri are nevoie de un cadru fiscal mai clar si mai modern, pe fondul crizei sanitare care a afectat operatiunile si a generat incertitudine fara precedent. Este vorba de un proiect care include multe propuneri ale mediului de afaceri si a carui nastere nu a fost deloc usoara. Daca ne gandim ca de la initierea proiectului pana la adoptare au trecut aproape trei ani, ne dam seama ca este un termen neobisnuit de mare in conditiile in care schimbarile legislatiei fiscale sunt de obicei rapide, unele chiar peste noapte.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )