Libnet.ro
UNICEF

07:16

Ce produse de ingrijire a parului s-au vandut cel mai bine in pandemie

ADPM ADPM,
Ce produse de ingrijire a parului s-au vandut cel mai bine in pandemie

Pandemia de coronavirus si, in particular, perioada de izolare la domiciliu au influentat inclusiv preferintele consumatorilor de produse de ingrijire a parului. continuă pe ADPM

Culmea ironiei. Tocmai coronavirusul din plus s-a vandut cel mai bine de Craciun intr-un magazin din Spania

Pentru cei care nu stiau,noul coronavirus poate fi cumparat sub forma unei jucarii din plus. Jucaria se gasesste intr-un magazin din localitatea spaniola La Coruna,conform agentiei de stiri.

Cel mai sanatos aliment din lume. Greseala majora facuta de romani cand il ocolesc la piata

Potrivit oamenilor de stiinta de la Harvard, dintre toate grupurile de alimente analizate, verdeata salata verde, spanacul, kale) are cel mai mare grad de protectie impotriva bolilor cronice. Astfel, o portie zilnica reduce cu 20% riscul de infarct sau accident vascular. Cel mai sanatos aliment din lume Este cunoscut faptul ca schimbarea stilului alimentar te .

VIDEO Cel mai varstnic pacient cu COVID-19 de la Timisoara - o femeie de 95 de ani, externata miercuri

Cel mai in varsta pacient cu COVID-19 tratat la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara - o femeie de 95 de ani - a fost externat miercuri, au anuntat reprezentantii unitatii medicale.

Cel mai tanar consilier personal al unui primar e la Campulung Muscel si lucreaza cu Elena Lasconi

Primarita Municipiului Campulung Muscel are cel mai tanar consilier personal. Are 20 de ani si va fi legatura edilului cu cei din generatia lui si pustii mai mici.

Pandemia a dus piata auto britanica la cel mai scazut nivel din ultimii 29 de ani. Modelul Ford Puma produs la Craiova a prins top 10 la vanzari

In Marea Britanie s-au inmatriculat 1,63 milioane de masini noi anul trecut, piata fiind la cel mai scazut nivel de dupa 1992 din cauza restrictiilor legate de pandemie si a faptului ca o perioada showroom-urile au fost inchise. Mai mult, scaderea anuala de 29% este cea mai mare inregistrata de piata auto din Regatul Unit din 1943 incoace.

Cum arata cel mai scump diamant de la Tiffany Co.

La inceput de 2021, Tiffany & Co. anunta lansarea celui mai scump diamant scos vreodata pe piata de legendarul brand de bijuterii. Iata cum arata spectaculoasa creatie.

Liberalizarea in energie: Consumatorii vor fi trecuti direct pe pretul concurential, cel mai mic din ofertele actualilor furnizori - Virgil Popescu

Virgil Popescu, ministrul Energiei, acuza de abuz de pozitie dominanta operatorii care au si statut de furnizori de ultima instanta, fiind in acelasi timp si distribuitori ENEL, CEZ, Electrica, E. Ministrul spune ca vrea sa schimbe legislatia astfel incat toti consumatorii care au fost in regim reglementat pana la 1 ianuarie 2021 n. red. cam 75% din consumatorii casnici) si care nu au incheiat contract pe piata libera sa intre direct pe pretul concurential, cel mai ieftin al furnizorului actual. Adica, sa nu mai fie trecuti automat pe serviciul universal, la pret mult mai mare decat pe piata libera, asa cum se intampla acum.

Petre Roman a intervenit in divortul fetei sale. Cum a reactionat Oana Roman, in cel mai scurt timp

Dupa ce au fost casatoriti sase ani de zile, Oana Roman si Marius Elisei divorteaza. Fostul premier, Petre Roman nu s-a impacat prea usor cu ideea ca fiica lui va ramane singura cu un copil si a intervenit sa ii impace pe cei doi. Petre Roman a intervenit in divortul fetei sale Oana Roman a .

Zodiile care risca cel mai mult. Nu le e teama sa ia decizii radicale, nici in situatii dificile

Frica de nou este prezenta in viata fiecaruia dintre noi, insa depinde cum ne raportam la acest sentiment. Daca il vedem doar ca pe un camarad prezent la inceput de drum ori daca lasam aceasta stare sa ne domine. Pe de alta parte, exista si oameni care nu ar putea refuza niciodata aventurile si experientele .

FOTO Administratia Firea a dat, inainte de alegeri, autorizatie de demolare pentru doua case vechi de peste o suta de ani, din inima Capitalei Nicusor Dan reuseste sa salveze cel mai valoros imobil

In ultimele zile de mandat, administratia Firea a dat autorizatie de demolare pentru o superba casa de pe strada Dionisie Lupu, numarul 39, care ar fi edificata dupa planurile arhitectului Albert Galleron, arhitectul Ateneului, dar si pentru casa de alaturi, de la nr. 41, al carei calcan este la strada Pictor Arthur Verona si era pictat in fiecare an la festivalul Street Delivery. Lucrarile de demolare la numarul 41 au inceput la interior, luni. Proprietarii doresc sa construiasca in loc un bloc cu 4 etaje, potrivit unui certificat de urbanism eliberat de Primaria Capitalei in martie 2020. Nicusor Dan, primarul general al Capitalei, a declarat pentru HotNews. ro ca a mers marti la santier si a agreat cu proprietarii sa nu demoleze cel mai valoros imobil.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 07:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )