Libnet.ro
UNICEF

08:00

Horoscop Cristina Demetrescu: ZODIILE care VOR AVEA MARI PROBLEME DE SANATATE, in 2020! Neaparat trebuie sa mergeti la un control

B1 B1,
Horoscop Cristina Demetrescu: ZODIILE care VOR AVEA MARI PROBLEME DE SANATATE, in 2020! Neaparat trebuie sa mergeti la un control

Horoscop Cristina Demetrescu pentru anul 2020. BABA VANGA, PROFETIE DE COSMAR: AM INTRAT iN ANUL APOCALIPSEI: URGIA E APROAPE Capricornii se vor bucura de incheierea unui ciclu dificil, plin de obstacole,. continuă pe B1

HOROSCOP. Arhanghelii si zodiile. Care este arhanghelul pazitor al zodiei tale?

Stiai ca exista o legatura semnificativa si indestructibila intre arhangheli, ingeri si zodii ? Ingerii si arhanghelii exista ca sa ne ghideze pe planul divin al sufletului, asa cum o face si astrologia. Atunci cand te uiti in sus spre Cer si vezi stelele si simti ingerii si arhanghelii, sa stii ca ei sunt impreuna si in stransa legatura unii cu altii.

HOROSCOP. Acestea sunt zodiile care duc totul la extrem

PRESEDINTELE AAR: Aeroporturile din Romania vor avea nevoie de investitii

Aeroporturile din Romania vor avea nevoie, in urmatorii 15 ani, de investitii in marirea terminalelor si a pistelor, in contextul in care se prognozeaza o crestere de 200% a traficului de pasageri, iar dat fiind ca, din urmatorul ciclu financiar european nu vor mai exista fonduri nerambursabile pentru investitii in infrastructura aeroportuara, rolul principal pentru finantarea acestora il vor avea autoritatile publice locale, a declarat presedintele Asociatiei Aeroporturilor din Romania AAR) David Ciceo.

Ce nume de familie vor avea acum Meghan Markle si Printul Harry. Sunt obligati sa returneze o suma uriasa

Printul Harry si ducesa Meghan Markle nu vor mai putea folosi titlul de Alteta sa regala. Potrivit unui comunicat emis sambata, cei doi ar putea purta unul dintre urmatoarele nume de familie: Sussex, Mountbatten-Windsor si Wales. Meghan Markle si Printul Harry nu vor mai putea folosi titlul de Alteta sa regala Pe langa faptul ca .

Cum arata casa in care vor sa se mute Printul Harry si Meghan Markle. Valoreaza 25 de milioane de dolari

Meghan Markle si Printul Harry continua cu planurile lor, iar acum isi doresc sa se mute alaturi de baietelul lor, Archie. Casa pe care au pus ochii cei doi valoreaza nu mai putin de 25 de milioane de dolari. Cum arata casa in care vor sa se mute Printul Harry si Meghan Markle Meghan Markle .

Cand se schimba buletinele. Ce risca romanii care vor refuza noile carti de identitate prevazute cu cip

Noile carti de identitate electronice vor fi emise incepand cu data de 3 august 2021, a anuntat ministrul Afacerilor Interne. Dotate cu un cip care va permite autentificarea posesorului, noile documente vor putea fi folosite in paralel cu pasaportul pentru calatoriile in tarile membre UE.

Observatiile lui Ponta dupa ultima mutare a lui Orban: PNL a tras teapa USR si celor care vor alegeri in doua tururi

Victor Ponta sustine ca asumarea raspunderii Guvernului pentru alegerea primarilor in doua tururi poate fi o cacealma in conditiile in care adoptarea unei motiuni de cenzura, asteptata de liberali, ar face ca legea sa nu intre in vigoare. Mai mult, spune fostul premier, cum actul normativ nu prevede modificarea modalitatii de alegere a sefilor ce CJ doar inlocuim baronii PSD cu baronii PNL.

VIDEO Procurorii care vor sefia DNA, in fata comisiei conduse de Predoiu. Procurorul Ionut Botnaru a iesit din cursa, au ramas 4 candidati Declaratiile candidatilor

Cei patru candidati ramasi in cursa pentru functia de procuror sef al Directiei Nationale Anticoruptie au sustinut, miercuri, interviurile in fata comisiei conduse de ministrul Justitiei, Catalin Predoiu. La acest concurs se inscrisesera cinci candidati, dar joi, in timpul audierilor, Predoiu a anuntat ca Ionut Botnaru s-a retras. Actualul sef interimar al DNA, Calin Nistor, care candideaza pentru un mandat de procuror-sef plin, a spus ca atunci cand a preluat portofoliul presiunea mediatica asupra DNA era infernala, iar acum lucrurile s-au mai calmat.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2006 seconds )