Libnet.ro
UNICEF

13:30

Laurette, revoltata pe medicii din Romania. Nu se gandea niciodata ca va trece printr-un asemenea cosmar in spital (GALERIE FOTO)

B1 B1,
Laurette, revoltata pe medicii din Romania. Nu se gandea niciodata ca va trece printr-un asemenea cosmar in spital (GALERIE FOTO)

Laurette este extrem de revoltata pe personalul medical al unui spital din Braila, dupa ce bunicul sau ar fi avut parte de rele tratamente in timpul internarii. Bunicul lui Laurette, plin de. continuă pe B1

Laurette, revoltata dupa ce a vazut in ce hal i-a fost externat bunicul: Nu am cuvinte! in ce tara traim

Modelul Laurette se arata extrem de revoltata de ce se intampla in spitalele din Romania.

Studentii si elevii ii cer lui Iohannis sa respinga legea prin care este interzisa in scoli orice referire la identitatea de gen: Parlamentul a trimis educatia din Romania in Evul Mediu

Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania ANOSR) si Consiliul National al Elevilor CNE) condamna adoptarea de catre Senat, camera decizionala, a amendamentului care interzice orice activitate in vederea raspandirii teoriei sau opiniei identitatii de gen in scoli si universitati. Studentii si elevii spun ca Parlamentul a legiferat abuzurile asupra persoanelor al caror gen nu corespunde sexului biologic, a limitat dreptul la educatie al acestora si a instigat la ura impotriva lor, trimitand educatia din Romania in Evul Mediu si cer presedintelui sa nu promulge actul normativ.

ROMAN: Toate pensiile speciale din Romania vor fi impozitate

Liderul deputatilor PNL, Florin Roman, anunta ca toate pensiile speciale din Romania vor fi impozitate, iar cele care depasesc 7. 000 de lei vor fi impozitate cu 85%, ca urmare a unui amendament initiat si sustinut de liberali si social-democrati, conform Agerpres. ro.

Medicii din alte judete care vor profesa la Buzau vor locui intr-un bloc construit de CJ

Medicii care locuiesc in alte judete dar accepta sa profeseze la Buzau vor primi, pe perioada contractului, locuinta de la Consiliul Judetean. Totul este posibil ca urmare a deciziei Consiliului Judetean de a reamanaja terenul ramas liber dupa ce fosta maternitate a fost inchisa, iar cladirea in care a functionat unitatea medical a fost daramata.

Romania se va transforma in desert? Liga Asociatiilor Producatorilor Agricoli din Romania atrage un semnal de alarma

Cele mai grav afectate zone de acest fenomen sunt sudul Campiei Romane, Dobrogea si sudul Moldovei, atrage atentia Liga Asociatiilor Producatorilor Agricoli din Romania LAPAR). Romania este unul dintre statele.

Digi 24: Din medici au devenit pacienti. Cum s-au infectat cu coronavirus mii de cadre medicale din Romania

O boala parsiva, cu foarte multe forme. Asa o caracterizeaza chiar medici deveniti pacienti, victime si ei ale perfidului coronavirus SARS-CoV-2. in Romania s-au infectat aproape 3. 000 de cadre medicale. Peste 50 dintre acestea au fost de la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Bucuresti. isi impartasesc experienta intr-un nou episod al campaniei Pacient in Romania.

P Scapa de Da si mie!, invata o meserie! - invatamantul dual din Sectorul 3, solutia pentru deficitul de forta de munca din Romania

Conform Autoritatii Nationale pentru Formarea Profesionala in Sistem Dual, un milion de tineri cu varste cuprinse intre 16 si 21 de ani nu figureaza in nicio statistica, nefiind nici angajati, nici incadrati intr-un sistem de invatamant. Una din consecintele principale ale acestei situatii este deficitul foarte mare de forta de munca din tara noastra. 81% dintre angajatorii din Romania intampina dificultati in ocuparea posturilor vacante, conform unui Studiului ManpowerGroup. Potrivit angajatorilor, principalele cauze ale dificultatilor sunt numarul insuficient de candidati disponibili pe piata 41%), lipsa de cunostinte profesionale specifice asa-numitele hard skills) 22%) si lipsa experientei necesare pentru postul vizat 16%). De asemenea, Romania va avea un deficit de forta de munca de 1,1 milioane persoane in 2021, daca nu se iau masuri, sustin reprezentantii Coalitiei pentru Dezvoltarea Romaniei.

Lista judetelor din Romania cu cele mai putine cazuri de coronavirus

Judetele care au inregistrat cele mai putine cazuri de coronavirus din tara, ajung si ele la cateva zeci, chiar sute de imbolnaviri. Asadar, chair daca locuiti in acele zone, acesta nu este un motiv de relaxare, deoarece in ultimele zile numarul de cazuri a crescut in mod general, peste tot in tara, informeaza Code for Romania.

Orasul din Romania care se afla in topul celor mai sigure locuri de vizitat din Europa

Oradea se regaseste in topul celor mai sigure destinatii de calatorie din Europa, in vreme de pandemie. Oradea a ajuns in acest top datorita numarului mic de infectari si a masurilor luate la hoteluri si terase.

Scolile din Romania vor avea in sfarsit WC-uri in interior: investitia din spate, fabuloasa

In urma cu aproximativ un an, un raport al Uniunii Europene atragea atentia asupra faptului ca Romania este pe primul loc, cand vine vorba de locuinte cu toaleta in curte. Mai socanta.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2946 seconds )