Libnet.ro
UNICEF

12:15

Marcel Pavel, ultimele declaratii despre ce-a trait in spital. Din cauza coronavirusului nu mai putea sa respire, nu era in stare sa mai mearga, dar nici sa manance (VIDEO)

B1 B1,
Marcel Pavel, ultimele declaratii despre ce-a trait in spital. Din cauza coronavirusului nu mai putea sa respire, nu era in stare sa mai mearga, dar nici sa manance (VIDEO)

Marcel Pavel a vorbit luni seara despre clipele de cosmar pe care le-a trait in spital, ca urmare a internarii dupa ce a foste testat pozitiv pentru noul coronavirus. Cantaretul a povestitin. continuă pe B1

Chinul prin care a trecut Marcel Pavel in spital. Am tusit sange!

Marcel Pavel a trecut prin momente groaznice in toata perioada cat a stat internat in spital, depistat cu COVID-19. A fost o experienta care l-a marcat profund. Iata declaratiile artistului despre acest lucru! .

Marcel Pavel, dezvaluiri socante dupa vindecarea de COVID-19. Cu ce probleme de sanatate a ramas: Am fost la un pas de moarte

Cantaretul Marcel Pavel a povestit luni seara despre experienta socanta pe care a avut-o in urma infectarii cu COVID-19. Acesta a dezvaluit ca s-a simtit ca si cum ar fi fost la un pas de moarte si doar cadrele medicale din spital i-au dat putere sa fie optimist. Din pacate, desi s-a vindecat, cantaretul a .

Marcel Pavel, fata in fata cu Mihai Gadea. Ce inseamna sa vezi moartea cu ochii, cum a fost salvat si cu ce sechele a ramas dupa boala

Marcel Pavel a povestit, luni, la Sinteza zilei, intr-un interviu acordat in exclusivitate lui Mihai Gadea, despre lupta pe care a dus-o cu boala. Ce inseamna sa vezi moartea cu ochii, cum a fost salvat, cu ce sechele a ramas. Dar si ce le raspunde acelora care l-au injurat, batjocorit si calomniat in zilele in care s-a luptat pentru viata lui in spital.

Marcel Pavel a spus public cine l-a infectat cu coronavirus. Care a fost primul simptom pe care l-a avut artistul

Participarea lui Marcel Pavel la inregistrarile pentru show-ul Te cunosc de undeva si ulterior la repetitii a impus efectuarea mai multor testari in cadrul echipei dupa ce acesta a fost diagnosticat pozitiv cu COVID-19. O parte au iesit pozitive, si alte vedete care au participat la filmarile emisiunii de la Antena 1 primind acelasi diagnostic.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )