Libnet.ro
UNICEF

12:00

MOMENTE DE COSMAR pentru Ruby la Survivor Romania: Artista a parasit competitia pe brate din cauza unor PROBLEME DE SANATATE (GALERIE FOTO)

B1 B1,
MOMENTE DE COSMAR pentru Ruby la Survivor Romania: Artista a parasit competitia pe brate din cauza unor PROBLEME DE SANATATE (GALERIE FOTO)

Ruby are probleme de sanatate si a fost nevoita sa paraseasca pe brate competitia Survivor Romania. in prezent apropiatii artistei isi fac griji pentru ea si se intreaba daca nu cumva, vedeta noastra. continuă pe B1

Survivor Romania. Lacrimi si durere pentru Ruby si Cristina Siscanu. Prin ce chinuri au trecut

Au fost momente dificile pentru Ruby Cristina Siscanu la Survivior Romania 2020, de la Kanal D. Cele doua fac parte din echipa Faimosilor, iar pentru ele aventura in Republica Dominicana a inceput deja cu probleme. Survivor Romania. Lacrimi si durere pentru Ruby si Cristina Siscanu Concurand la echipa Faimosilor, Ruby a incercat sa lupte cat .

Ruby, probleme grave la Survivor Romania. Care e starea ei de sanatate acum: Nici la spital nu au ce sa imi faca!

A venit randul lui Ruby sa se confrunte cu probleme grave in competitia Survivor Romania de la Kanal D. Artista a acuzat dureri mari, motiv pentru care a fost nevoita sa apeleze la ajutor specializat. Ruby, probleme grave la Survivor Romania Ruby, frumoasa cantareata din Romania, a acuzat probleme grave in jungla Dominicana, motiv pentru .

Cine sunt faimosii de la emisiunea Survivor Romania si ce sanse au sa castige prima editie

Survivor Romania a inceput sambata 18 ianuarie, iar primul episod al reality-show-ului mult asteptat difuzat de Kanal D a inceput de la ora 20:00. 20 de concurenti vor incerca sa supravietuiasca in jungla dominicana, acolo unde principala resursa pentru a invinge foamea si intemperiile este creierul. Ce sanse au faimosii de la emisiunea Survivor de .

Madalin Ionescu, in lacrimi. Cum a reactionat micuta Petra cand si-a vazut mama la Survivor Romania

Survivor Romania 2020 a inceput in aceasta seara cu prima editie, asadar emotiile pentru cei 20 de concurenti, dar si pentru familiile lor sunt la cote maxime. Asta s-a intamplat si in cazul sotului Cristinei Sicanu, Madalin Ionescu, dar si al fiicei lor, Petra. Madalin Ionescu, in lacrimi Madalin Ionescu s-a emotionat pana la lacrimi .

Survivor Romania. Madalin Ionescu, in lacrimi. Cum a reactionat micuta Petra cand si-a vazut mama la Kanal D

Survivor Romania 2020 a inceput in aceasta seara cu prima editie, asadar emotiile pentru cei 20 de concurenti, dar si pentru familiile lor sunt la cote maxime. Asta s-a intamplat si in cazul sotului Cristinei Sicanu, Madalin Ionescu, dar si al fiicei lor, Petra. Madalin Ionescu, in lacrimi Madalin Ionescu s-a emotionat pana la lacrimi .

Survivor Romania Live Stream Online pe Kanal D Editia de marti, 21 ianuarie

Kanal D le aduce milioanelor de telespectatori un format revolutionar, un reality show de intensitate maxima: Survivor Romania! Veritabil experiment social si test de supravietuire, reality-ul le pune la incercare concurentilor, vedete si oameni necunoscuti inca publicului larg, inteligenta, puterea de adaptare la conditii extreme, inventivitatea, forta si rezistenta fizica si psihica. Formatul original Survivor, .

Survivor Romania Live Stream Online pe Kanal D Editia de luni, 20 ianuarie

Faimosii si Razboinicii au inceput duelul sambata 18 ianuarie, in emisiunea tv Survivor, transmisa Live Stream Online de Kanal D, prezentata de Dan Cruceru. Emisiunea Survivor de la Kanal D editia de luni 20 ianuarie Cei 20 de concurenti, impartiti in doua echipe de cate 10, vor avea de infruntat, pe o insula din .

A inceput SURVIVOR ROMANIA! LACRIMI, ACCIDENTE SI CONFLICTE din PRIMA EMISIUNE! Din pacate...(VIDEO)

Prima emisiune Survivor Romania, filmata in Republica Dominicana, a debutat in forta! DESPARTIRE DUREROASA iN MUZICA POPULARA! IONUT DOLANESCU A DAT VESTEA CUMPLITA: NU A MAI AVUT NICIO.

Dan Cruceru a facut anuntul chiar inainte de prima editie Survivor Romania. Ce a declarat prezentatorul

Survivor Romania 2020 incepe astazi, 18 ianuarie, ora 20:00, la Kanal D. Dan Cruceru, prezentatorul reality-show-ului a facut declaratii pe Instagram cu doar cateva ore inainte de prima editie. Dan Cruceru a facut anuntul chiar inainte de prima editie Survivor Romania Dragii mei, va anunt ca ce se intampla aici este absolut senzational. Nu ati .

Imagini de NECREZUT la KANAL D! SCANDAL MONSTRU intre Cristina Siscanu si Andi, fosta ispita de la Insula Iubirii, concurenti la Survivor Romania

Primul scandal de la Survivor Romania a avut loc intre Cristina Siscanu si Andi, fosta ispita de la Insula Iubirii. Motivul: accidentarea lui Augustin Viziru.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )